عنترها(مرد، پسر ) درخواست دوستی ندید من زندگیم گوه هم باشه شرف دارم بی شرف نیستم خیانت کنم آشغال ها درخواست دوستی ندید هرکسی درخواست داد آشغال و عتتره.
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
شیعگی تنها نماز وروزه نیست آب تنها درمیان کوزه نیست کوزه را پرکن ز آب معرفت تا دراو جوشد شراب معرفت باده مما رزقناهمبنوش تنفقون بنیوش ودرانفاق کوش هم بنوش وهم بنوشان زین صبو لن تنالوا البر حتی تنفقوا ای خوش آن بزمی که لیلایی شوی هرنفس لاهوی الایی شوی تا کی در بند مانی همچومن سیر معنا کن چوهفتادودوتن همچو یحیی گروهی سر در طبق میشود عریان به چشمت سرحق دست بردار از تکبر و از خطا شیعه یعنی جود و انفاق و صفا شیعه باید خاکها زا گل کند خط سوم را به خون
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
هر چیزی ک یجورایی منو بش وصل میکنه باعث گریه ام میشه
کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند