2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معصومه جون مگه رویش مو نداشتی؟؟؟ پس کی بود گفت موهام خیلی خوب شده😟😓 اشتباه گرفتم یعنی؟؟؟🤔

من رویش داشتم ولی یه مشکلی داشتم خ غصه خوردم باز موهام ریخت و حدود ۲ ماه بود ک ریزش داشتم اما الان باز کم شده خدارو شکر

رویشم میبینم ولی خوب خیلی موهام خالی شده کف سرم برق میزنه از قبل هم خالی تر شده انگار ولی خوب همچنان محلول مالیو ادامه میدم تا ان شاءالله جواب بگیرم

خدایا دوستت دارم...
جیدا اینکه گفتی محلول رو زود به زود درست کنی فکر نمیکنم ربطی داشته باشه. من چون موهام کوتاهه اولین ب ...

عزیزم هرکسی قلقی داره.من و فیلی و یخورده ام لیانا!فکر میکنیم تازه باشه محلول بهتره.

هرکی تو این تاپیک هرجور مایلِ استفاده کنه.

یکی تازه یکی از قبل آماده شده

همه رو نمیشه ی نسخه پیچید!

شمام ببین کدوم بهتره عزیزدلم

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔

سلام دوستای گلم سال نو مبارک با آرزوی بهترنها من خواننده خاموشم.دو ماه بیست روزه دارم محلول میزنم.سه هفته ریزشم خیلییییییی کم شد اما بعدش تا الان هنوز ریزشم زیاده منم واقعا دیگه موندم چیکار کنم مو ریزه در اوردم خارش هم دارم اما چه فایده فرق سرم خالیتر شده نا امید نیستم اما دلم میخواد ریزشم کم شه تا موهام پر پشت شه .روغنامو از روغن گیری میگررم.میخوام تا شش ماه ادامه بدم امیدوارم موهام پرپشت شه چون به نظرم تنها درمانش همین محلوله

سلام دوستای گلم سال نو مبارک با آرزوی بهترنها من خواننده خاموشم.دو ماه بیست روزه دارم محلول میزنم.سه ...

سلام عزیزم.

دقیقا.تقریبا اکثرمون ی وضعیت داریم.انگار منو توصیف کردی.

نمیدونم این ریزش لعنتی کی تموم میشه.خیلیا بعد از ۴ ماه یا بیشتر هنوز دسته دسته موهاشون میریزه

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
نمیدونم چکار کنم میگم نکنه چون موهام چربه روغانا باعث میشن ریشه مو سست بشه بریزه ؟

منم وضعیت شمارو دارم.و اصن موهام چرب نیست.

سلام عزیزم. دقیقا.تقریبا اکثرمون ی وضعیت داریم.انگار منو توصیف کردی. نمیدونم این ریزش لعنتی کی تمو ...

يه چيزي بين ما مشتركه كه ريزشمون فطع نميشه

بايد پيداش كنيم

♥️خدايا شكرت♥️

این محلول چیه؟صفحاتو خوندم توش ننوشته

من نمونه یک زن خوشبخت با بیش از پونزده سال تجربه زندگی مشترکم.کم سن ازدواج کردم درس خوندم تفریح کردم و الان از هم سنای خودم که دیر ازدواج کردن یا مجرد موندن خیلی راضی تر و خوشبخت ترم.اگر بهتون گفتن زود ازدواج کردی بعدا پشیمون میشی بدون غلط میگن.زمانی پشیمون میشی که انتخابت اشتباه باشه والا زود و دیرش تاثیری تو پشیمونی نداره.معیارهای ازدواجتون پول و ثروت و خوشگلی و هیکل و قد و تیپ نباشه.عقل و شعور و اخلاق و فرهنگ و اصالت خانوادگی باشه میبینید در هر سنی باهرکسی ازدواج کنید خوشبخت میشید
سلام...این ۴ صفحه رو بخون عزیزم سوالی داشتی بیا اینجا بپرس.... https://www.ninisite.com/discussion ...

سلام ممنونم شما خودتون استفاده کردید؟اگر آره نتیجه هم داشته؟

من نمونه یک زن خوشبخت با بیش از پونزده سال تجربه زندگی مشترکم.کم سن ازدواج کردم درس خوندم تفریح کردم و الان از هم سنای خودم که دیر ازدواج کردن یا مجرد موندن خیلی راضی تر و خوشبخت ترم.اگر بهتون گفتن زود ازدواج کردی بعدا پشیمون میشی بدون غلط میگن.زمانی پشیمون میشی که انتخابت اشتباه باشه والا زود و دیرش تاثیری تو پشیمونی نداره.معیارهای ازدواجتون پول و ثروت و خوشگلی و هیکل و قد و تیپ نباشه.عقل و شعور و اخلاق و فرهنگ و اصالت خانوادگی باشه میبینید در هر سنی باهرکسی ازدواج کنید خوشبخت میشید