2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلی چی شده؟

پاش شکسته عکشو که تو کچ بود گذاشته بود. مثل اینکه با خواهرزاده اش کشتی گرفته اینجورز شده

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت
دقیقا منم الان مجردم وای یعنی امید داشته باشم ازدواج کردم درست بشه؟😍😍😍

حتما درست میشه عزیزم😍😍😍

معجزه ها داره این ازدواج😂😂😂

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
ایشالله عزیزم جاش خالیه...

خيلى،، واقعا آدم با اورانوس و فیلی دلش شاد میشه 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
آره طفلی😢😢 گناه داشت چقدرم درد داره الان☹☹

درد داره؟ بمیرم الهی واسش 😭 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
پاش شکسته عکشو که تو کچ بود گذاشته بود. مثل اینکه با خواهرزاده اش کشتی گرفته اینجورز شده

بچه ها گفتن بهم،،عکس پاش گذاشته یعنی؟ اوه کشتی بوده یا کشتی کج؟

ایشالله عزیزم جاش خالیه...

جیدا اینکه گفتی محلول رو زود به زود درست کنی فکر نمیکنم ربطی داشته باشه. من چون موهام کوتاهه اولین بار که محلول درست کردم دقیقا برای ۵ هفته ام کافی بود. تو این ۵ هفته هفته اول هیچ تغیری نداشتم سه هفته بعدش ریزشم شدید شد هفته ۵ ام که اخرای محلولم بود ریزشم قطع شد. بعد از  اون دو بار دیگه درست کردم اولی واسه سه هفته بود دومی رو هنوز دارم. بازم ریزشم خیلی کم بود. ریزشم ده روزه که زیاد شده یعنی از وسطای محلولم. موهایی که میریزه ۵۰ درصدشون اینقدر ضعیف و بی جونن که واقعا باید دقت کنی تا ببینیشون. امیدوارم به جاشون موهای قوی در بیاد

موهایی که از تو میریزه ضعیفن؟

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت