2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
جیدا جون علت اینکه حنا رو میذاریم بمونه برا اینکه که خاصیتش رو به روغنا هم بده اگه حنا رو تازه استف ...

خب دختر شرقی هربار تازه میزده!هیچ حرفی ام از ریزش نزده

الان پستشو کپی میکنم براتون

شاید اصن حنا تو روغن زیادی ک بمونه نتیجه عکس بده!

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه کنم دست خودم نیست هی واقع بین میشم رو مشکلا😶 خوشبحالت واقعا😍 انقدر اینایی که تو هر شرایط مثبت ...

یه مقدار فکرتو تقویت کن . شیوانا خیلی در این مورد صحبت کرده بود  

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نه والا کف سرمم تمیز نمیشد ، وقتی میومدم بیرون موهامو که تکون میدادم همه جا دونه های حنا میربخت 😁 ن ...

خب بیچاره قدرت نداره !

۷ گیاه کندلوس پیدا نمیکنی ؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

پست دختر شرقی👇

بچه ها من یه روش خیلی خوب برای رشد مو و جلوگیری از ریزشش بلدم .. که برای خودم خیلی خیلی خوب جواب میده !!
یه روز در میون یه نصف استکان روغن زیتون و یه نصفه استکان روغن نارگیل + یه قاشق چایخوری حنا ( حنا با روغن زیتون رنگ باز نمیکنه نگران نباشید قرمز بشه ) رو میزنم به موهام یه ساعت تا دو ساعت هست بعدش میرم حموم .. دو دست با شامپو روزانه ی سبک میشورم ..
یعنی من سه ماه پیش موهام رو تا شونه هام کوتاه کردم الان دقیقا نزدیک آرنجمه ..
ببینید شک نکنید .. نتیجه میگیرید من رشد موم عالیه و میدونم به خاطر همین کاره

خلاصه زنگ زدم به اون آقایی که دکتر سنتی بود و این دستور رو اد گفت بزن !!! من بهت گفتم رنگ نمیده نمیده دیگه !!
زدم ...
انگار نه انگار .. فقط موم به طرز وحشتناکی بررراق شد !
دقیقا بعد از 10-12 روز هم ریزشش کم شد و هم بعد از یه ماه رشدش عالی

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
راست میگی؟؟؟😲 عزیزم موندن دونه های حنا داخل مو هم ریزش میده میدونستی؟؟؟

😱 جددددی ، من اکثر اوقات ک موهامو شونه میکردم کل میز ارایشم پر از دونه های حنا میشد 😑

خدایا عاشقتم که پشتمی❤
خب دختر شرقی هربار تازه میزده!هیچ حرفی ام از ریزش نزده الان پستشو کپی میکنم براتون شاید اصن حنا تو ...

جیدا اگر این طور بود موهای من باید میریخت !

ولی بزار بخونم . امتحان میکنم 

😱 جددددی ، من اکثر اوقات ک موهامو شونه میکردم کل میز ارایشم پر از دونه های حنا میشد 😑

نگو😫😫

من یه جا تو  همین نی نی سایت خوندم که میگفت وقتی حنا میزننین موهاتون رو کامل بشورین تا حنا تو موهاتون نمونه که همون خودش ریزش میده😯😯

از این به بعد یه تشت رو پر اب کن موهات رو وقتی با شامپو شستی و اب کشیدی یه بار دیگه بکن تو تشت پر آب و با دستات تکونش بده تا حنا ها بیان بیرون

جیدا جون لینک این صفحه نوعروس رو میدی 

تا حالا لینک ندادم.نمیدونم چجوریه عزیزم!

اینو سرچ کن راههای بلند کردن مو سایت نوعروس

بعد ک اومد برو صفحه ۹۴ یا ۹۷!دقیق یادم نیست

جیدا اون موقع شیوانا میگفت از بین تمام صفحات تحقیق کرده و متوجه شده این ترکیبی که الان میزنیم بهترینشه . ولی اوکی من امتحان میکنم . من الان موهام با اندازه های شیوانا عاااالیه . هم ریزشم قطع شده هم رشدش عااالی