چه کنم دست خودم نیست هی واقع بین میشم رو مشکلا😶 خوشبحالت واقعا😍 انقدر اینایی که تو هر شرایط مثبت ...
یه مقدار فکرتو تقویت کن . شیوانا خیلی در این مورد صحبت کرده بود
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نه والا کف سرمم تمیز نمیشد ، وقتی میومدم بیرون موهامو که تکون میدادم همه جا دونه های حنا میربخت 😁 ن ...
خب بیچاره قدرت نداره !
۷ گیاه کندلوس پیدا نمیکنی ؟
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بچه ها من یه روش خیلی خوب برای رشد مو و جلوگیری از ریزشش بلدم .. که برای خودم خیلی خیلی خوب جواب میده !! یه روز در میون یه نصف استکان روغن زیتون و یه نصفه استکان روغن نارگیل + یه قاشق چایخوری حنا ( حنا با روغن زیتون رنگ باز نمیکنه نگران نباشید قرمز بشه ) رو میزنم به موهام یه ساعت تا دو ساعت هست بعدش میرم حموم .. دو دست با شامپو روزانه ی سبک میشورم .. یعنی من سه ماه پیش موهام رو تا شونه هام کوتاه کردم الان دقیقا نزدیک آرنجمه .. ببینید شک نکنید .. نتیجه میگیرید من رشد موم عالیه و میدونم به خاطر همین کاره
خلاصه زنگ زدم به اون آقایی که دکتر سنتی بود و این دستور رو اد گفت بزن !!! من بهت گفتم رنگ نمیده نمیده دیگه !! زدم ... انگار نه انگار .. فقط موم به طرز وحشتناکی بررراق شد ! دقیقا بعد از 10-12 روز هم ریزشش کم شد و هم بعد از یه ماه رشدش عالی
هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
خب دختر شرقی هربار تازه میزده!هیچ حرفی ام از ریزش نزده الان پستشو کپی میکنم براتون شاید اصن حنا تو ...
جیدا اگر این طور بود موهای من باید میریخت !
ولی بزار بخونم . امتحان میکنم
جیدا اون موقع شیوانا میگفت از بین تمام صفحات تحقیق کرده و متوجه شده این ترکیبی که الان میزنیم بهترینشه . ولی اوکی من امتحان میکنم . من الان موهام با اندازه های شیوانا عاااالیه . هم ریزشم قطع شده هم رشدش عااالی