2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
من.ازت راضیم.همیشه تو حمومی!

😒

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بچه ها بیاین ب یه جمع بندی برسیم. تو سایت نوعروس دختر شرقی گفته هربار نصف استکان روغن زیتون یا نصف ...

خوب حنا رو کم بریزیم سرم مون بیشتر چرب نمیشه و اینکه مگه خود شخص حنا باعث نمیشه که جلوگیری کنه از ریزش .....

نمیدونم والا باید امتحان کرد تا قلقش  دست مون بیاد 

یا علی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها بیاین ب یه جمع بندی برسیم. تو سایت نوعروس دختر شرقی گفته هربار نصف استکان روغن زیتون یا نصف ...

خب جیدا جون اون هر بار یه استکان رو مصرف میکرده اگه میگه هر دفعه حنای تازه میریخته

یه استکان روغن برا مو زیاده😓😓😓😓

عزیزم هممون همینو میخوایم😍 ولی خب رو این تمرکز کن که موهات کم بریزه نه اینکه اصلا نریزه

همیشه سعی کنید بهترررررینها رو از کاءنات بخواید 😄

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
خوب حنا رو کم بریزیم سرم مون بیشتر چرب نمیشه و اینکه مگه خود شخص حنا باعث نمیشه که جلوگیری کنه از ری ...

ببین من میگم هربار همون مقداری ک همیسه روغن میزنیم بریزیم ولی با حنای تازه و خیلی خیلی کمتر

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
چی بگم والا من خودم اصلا انرژی مثبت نیستم😶 همش هم راه میرم به خودم فاز منفی میدم😶😶

واقعا ؟؟؟؟؟

اصن نمیدونستم اینطوری هستی دختر 😐

سعی کن تغییر کنی . 

حالا من خیلی مثبتم 😀😄

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ببین من میگم هربار همون مقداری ک همیسه روغن میزنیم بریزیم ولی با حنای تازه و خیلی خیلی کمتر

جیدا جون علت اینکه حنا رو میذاریم بمونه برا اینکه که خاصیتش رو به روغنا هم بده

اگه حنا رو تازه استفاده کنیم فکر کنم خاصیتش کم بشه مگه نه؟🤔

واقعا ؟؟؟؟؟ اصن نمیدونستم اینطوری هستی دختر 😐 سعی کن تغییر کنی .  حالا من خیلی مثبتم 😀😄

چه کنم دست خودم نیست هی واقع بین میشم رو مشکلا😶

خوشبحالت واقعا😍

انقدر اینایی که تو هر شرایط مثبت فکر میکنن رو دوست دارم😍

ببین اگه موهات دو روز بعد چرب میشه ۸ قاشق مرباخوری حنا زیاده ! ۸ ق واسه خیلی چربِ . ینی کسی که صبح ...

نه والا کف سرمم تمیز نمیشد ، وقتی میومدم بیرون موهامو که تکون میدادم همه جا دونه های حنا میربخت 😁 نمیدونم چرا تمیز نمیشن موهام 

خدایا عاشقتم که پشتمی❤
خب جیدا جون اون هر بار یه استکان رو مصرف میکرده اگه میگه هر دفعه حنای تازه میریخته یه استکان روغن ب ...

عزیزم درسته حرفت.من حرفم اینه👈ی استکان زیاده!تا الان هرچقد روغن مصرف میکردید بکنید فقط با حنای تازه و خیلی کمتر!

مثلا حساب کنید ی ق چایخوری تو دواستکان روغن چقد میشه هربار همونقدر تو روغناتون بریزید بزنید

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔