من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
چه کنم دست خودم نیست هی واقع بین میشم رو مشکلا😶 خوشبحالت واقعا😍 انقدر اینایی که تو هر شرایط مثبت ...
یه مقدار فکرتو تقویت کن . شیوانا خیلی در این مورد صحبت کرده بود
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نه والا کف سرمم تمیز نمیشد ، وقتی میومدم بیرون موهامو که تکون میدادم همه جا دونه های حنا میربخت 😁 ن ...
خب بیچاره قدرت نداره !
۷ گیاه کندلوس پیدا نمیکنی ؟
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بچه ها من یه روش خیلی خوب برای رشد مو و جلوگیری از ریزشش بلدم .. که برای خودم خیلی خیلی خوب جواب میده !! یه روز در میون یه نصف استکان روغن زیتون و یه نصفه استکان روغن نارگیل + یه قاشق چایخوری حنا ( حنا با روغن زیتون رنگ باز نمیکنه نگران نباشید قرمز بشه ) رو میزنم به موهام یه ساعت تا دو ساعت هست بعدش میرم حموم .. دو دست با شامپو روزانه ی سبک میشورم .. یعنی من سه ماه پیش موهام رو تا شونه هام کوتاه کردم الان دقیقا نزدیک آرنجمه .. ببینید شک نکنید .. نتیجه میگیرید من رشد موم عالیه و میدونم به خاطر همین کاره
خلاصه زنگ زدم به اون آقایی که دکتر سنتی بود و این دستور رو اد گفت بزن !!! من بهت گفتم رنگ نمیده نمیده دیگه !! زدم ... انگار نه انگار .. فقط موم به طرز وحشتناکی بررراق شد ! دقیقا بعد از 10-12 روز هم ریزشش کم شد و هم بعد از یه ماه رشدش عالی
هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
خب دختر شرقی هربار تازه میزده!هیچ حرفی ام از ریزش نزده الان پستشو کپی میکنم براتون شاید اصن حنا تو ...
جیدا اگر این طور بود موهای من باید میریخت !
ولی بزار بخونم . امتحان میکنم
جیدا اون موقع شیوانا میگفت از بین تمام صفحات تحقیق کرده و متوجه شده این ترکیبی که الان میزنیم بهترینشه . ولی اوکی من امتحان میکنم . من الان موهام با اندازه های شیوانا عاااالیه . هم ریزشم قطع شده هم رشدش عااالی