من خیلی دلم گرفته باخودم میگم خدا چرا به بعضیا همه چی میده ، به یسریا هیچی نمیده ، به یه عده هم نصفه نیمه میده ، همش میگم نه پوست درست حسابی دارم نه موهای درست حسابی هیچی ب هیچی 😢
میدونم عزیزم قبلش پرسیدم نمیدونم حنام تازه س یا نه؟ اتابکه ولی چاپش رو نمیدونم چیه محو هست معلوم نیس ...
عزیزم این روش رو هم امتحان کن
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
برا منم خیلی زیاد شده😓 البته فکر کنم چون نزدیک پریودمه اینجوری شدم نه؟؟؟
نمیدونم. من تا پریودم یه هفته مونده. الان نزدیک ده روز میشه ریزشم زیاد شده. تا قبلش روزی نهایتا ۱۰ تا میریخت. موقع برس کشیدن و محلول زدن و شستن با هم ۱۰ تا 😢
الان دست میکشم مو میریزه. فکر کنم فاز دوم ریزشه. سری اول ۳ هفته ریزشم طول کشید 🙁🙁🙁
حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت