2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 75 پست
حتما عزیزم ممنونم از کمک هات گاز رو میزی داریم باید حتما فر جدا بگیرم.سرویس قابلمه هم بگی چی بگیرم؟ب ...

پس حتما فر بگیر توسترم میگن خوبه ولی قطعا فرتوکار خیلی بهتره اگه وسایل برقیاتو فلر بگیری کلی پول واست میمونه که میتونی بذاری روی پولی که گذاشتی واسه فرو اینا... من سولاردوم دارم که هم کارباهاش سخته هم به نظرم هیچوقت کاری رو که فرتوکار سامان گلریز میکنه سولاردومم نمیتونه بکنه😉 سرویس قابلمه من امریکاییه نیولایف... به نظرم رنگی نگیر مال من نارنجیه که همون سال اول چربی اینا دورش مشخص میشه زیرش زشت شده که اصلا تاحالا باهیچی پاک نشده☹☹ در رابطه با قابلمه توصیه دقیقی ندارم چون خودمم نمیدونم😁😎 سعی کن همه چیزتو ۱۸ نفره بگیری اینطوری موقع پذیرایی وسایلات شنبه یکشنبه نمیشه.... یادت باشه لیوان واسه چاییم بگیری فقط به فنجون اکتفا نکن... من هنوز فرصت نکردم لیوان بگیرم هرچی پدرمو پدرشوهرم میان دوسه تا فنجون چایی میارم واسشون😂😂😂😁😁😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خخخ من نمیرم که هنوز هستم😀😀😀😀 دوستام که قابلمه استیل گرفته بودن الان خیلی پشیمونن میگن بهترین اش ...

تا کی هستی؟؟منم هستم خخخ قابلمه رو حتما بیای بگیا منتظرتم

منم اخر سر ضرر اینکه یه ادم دلسوز نبود راهنماییم کنه رو خوردم... پدرم مادرمو توجیه کرده بود که دس گذ ...

چه جالب منم اصلا از بوفه خوشم نمیاد اصلا قشنگ نیست بنظرم بخصوص اینا که کریستال میذارن توش عید درمیارن استفاده میکنن بوفه خالی میشه یا چرت و پرت پر میکنن یا اصراف میکنن یه مدلم کریستال برا دکور میگیرن که خالی نمونه اصلا جالب نیست دوست من چند وقت دیگه عروسیشه یه مدلی گرفته عین میزه توش معلوم نیس قد میزشم تا کمره روش وسیله گذاشته شیک شده

لطفا درخواست دوستی ندید
وای عزیزم این مبلغ برای ظرف خیلی هست.من همون زرین میگیرم.به نظرت چند دست پارچ و لیوان لازمه؟سرویس قا ...

اشکال نداره هرچی سوال داری بپرس منم قرار بود برم حموم کار خاصی ندارم😁 پارچ و لیوان و قابلمه رو تو نوشته قبلیم نوشتم واست😁 بله سرخ کن از همینا بگیر که باید یه لیتر دو لیتر روغن بریزی منظورمه... من یک و نیم دادم بدون روغن گرفتم خیلیم ناراضیم تقریبا فقط کلاس داره همین😁😭😭 یه ساله دارم تحقیق میکنم واسه سرخ کن اول میخواستم از کوچیکا بگیرم که یه لیتر یا نیم لیتر روغن میخواد ولی به این نتیجه رسیدم اونم جوابگو مهمون نمیشه مخصوصا اگه سیب زمینی زیادی بخوای سرخ کنی و مرغ سوخاری کنی... پس نتیجه میگیریم همون یه لیترو نیم یا دولیتر بگیر و خیالت همیشه راحته

چه جالب منم اصلا از بوفه خوشم نمیاد اصلا قشنگ نیست بنظرم بخصوص اینا که کریستال میذارن توش عید درمیار ...

اره این مدلارو هم دیدم اینا که کوچیکتره در حد دوطبقه خیلی بهتر از ویترینه مغازه اس 😁😂😂😂 

پس حتما فر بگیر توسترم میگن خوبه ولی قطعا فرتوکار خیلی بهتره اگه وسایل برقیاتو فلر بگیری کلی پول واس ...

چه نکته های ریزی رو دقت میکنی میگی. مرسی که با حوصله جواب میدی.میخوام آیینه و کنسول بگیرم به جای آینده و شمعدون به نظرت چه رنگی؟میز تلویزیون از چه جنسی باشه خوبه و سرویس چوب مثل تخت چه رنگی باشه بهتره؟چون تجربه داریا میپرسم خخخ

اشکال نداره هرچی سوال داری بپرس منم قرار بود برم حموم کار خاصی ندارم😁 پارچ و لیوان و قابلمه رو تو ن ...

ببخشید از حموم انداختیمت به جاش دعای خیر یه نو عروس پشتته خخ

توی طبقه های کابینت ها که جای دکوریه چی بگیرم شیکتره؟

با یکی و نیم میلیون؟؟؟ مگه داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از هر مارکی همه چیش خوب نیس دلونگی چای ساز و سرخ کن جار ...

بله با فلر میشه من خیلی وسیله هاشو دیدمو تحقیق کردم واقعا خوبه من غذاساز ۵۰ کاره کنوود گرفتم چهارسال پیش سه و نیم میلیون الان همونطور تو کارتونشه از بس وسیله داره و ایمن درس کردن ادم کفری میشه تازه گاهیم برق میگیرتم😂😂😂 ولی فلر غذاساز داشت فکر کنم دورو بر سیصد بود قیمتش ... قطعا ادم یه وسیله با قیمت منطقی بگیره خیلی بهتر از کلی هزینه تراشیدن واسه خانواده هاس🙁

بله با فلر میشه من خیلی وسیله هاشو دیدمو تحقیق کردم واقعا خوبه من غذاساز ۵۰ کاره کنوود گرفتم چهارسال ...

منم که هی همینجوری باهات موافقم😂😂😂😂

دوستای منم میگفتن انقد غذاساز وسیله داره ادم زورش میاد بیاره پایین ازشون استفاده کنه

لطفا درخواست دوستی ندید
چه نکته های ریزی رو دقت میکنی میگی. مرسی که با حوصله جواب میدی.میخوام آیینه و کنسول بگیرم به جای آین ...

خواهش میکنم گلم میگم چون خودم خیلی ضرر کردم سرجهاز واقعا دلم میسوزه خب ادم چیزیو میدونه بگه که بشه از تجربه ها استفاده کرد....

من سرویسامو چون سفید برداشتم البته mdf ولی خیلی ناراضیم😂😂😂 اصلا نمیشه پاک کرد یعنی ابر مجیکو نانو نباشه اصلا با ریکاو اسکاچم پاک نمیشه😭😭😭 یه چیزی بگیر چوبش کمتر باشه خاصیتی که داره تمیزکردنش راحت تر و سریعتره.... میز وسطشو اصلا یه سره چوب برندار واقعا باتمیز کردن میز شیشه ای مشخصه خونه برق افتاده و تمیز شده باچوبی انگار نه انگار گردگیری کردی☹☹ رنگشو بیشتر ببین چی دوس داری... چرم هم نگیر چون ترک میخوره مراقبت میخواد... میز تلویزیون ما هم mdf سفیدو سیاه رو هردو داره اونم کاملا سلیقه ایه ولی حتما متحرک بگیر که تو خونه کوچیکو بزرگ نگران جاش نباشی.... راستشو بخوای من فقط شمعدون دارم اینه و کنسول ندارم😁😁 یه اینه و کنسول دلمو گرفت شمعدوناشو دوس نداشتم رفتیم شمعدون پیدا کردیم اومدیم اینه و کنسوله فروش رفته بود😁😁 ولی الان روزی هزاربار میگم خدارو شکر نگرفتم چون هم توی اسباب کشی ضربه میخورد هم اینکه واقعا الکیه و جاگیر و به نظرم خیلی غیر قابل استفاده... حالا راه حل😁 به نظر من جای اینه و کنسول ایینه و میز سالنی بگیر از ایناکه بزرگه و گوشه سالن میذارن هم بسیار شیکه هم جای اینکه مثل کنسول جاگیر باشه و انگشت پاتون هرروز بزنه بهش میشه داخلش ظرفو ظروف گذاشت دوتا شمعدون یا لاله عباسی خوشگلم  جای شمعدون بگیر به همین راحتی ... اگه خونه اتون بزرگه حتمااینکارو بکن اگه نه از شوهرت قول بگیر که جای اینه و کنسول بعدا واست از اون میزا بگیره.... متوجه شدی کدوم میزارو میگم؟؟ حتی خیلیا روی امون میزا هفت سینو شب یلدایی اینام میچینن که یک هیچ جلوان از کسایی که ندارنش... اها میز عسلیم بگیر اگه مبل راحتی گرفتی فقط به میز بزرگ وسط اکتفا نکن😉😉 حتما تخت رو هم از اینا بگیر که زیرش میشه وسزله گذاشت وگه جک دار گرفتی که خوبه اگرم کشویی گرفتی حتما ریلی بگیر اینطوری توی فضای کوچیک اگه باشه لازم نیست فضایی بین تختو دیوار باشه واسه دراوردن وسایل درو که ریلیه هول میدی وسایلتو در میاری و تموم

ببخشید از حموم انداختیمت به جاش دعای خیر یه نو عروس پشتته خخ توی طبقه های کابینت ها که جای دکوریه چ ...

ههههه اشکال نداره😁😁 انشاالله خوشبخت باشی و از همه وسایلت با رضایت کامل و دلخوش استفاده کنی... خیلی توی دکوری سلیقه یا تهصص ندارم ولی حتما با دقت بگیرو خیلی مدلارو ببین چون بستگی به وسایلی هم که میخری داره....اگه وقتو شرایطشو داری اول اشپزخونه رو بچین بعد برو دنبال دکوری اینطوری حتما خوشگلترینشو انتخاب میکنی

منم که هی همینجوری باهات موافقم😂😂😂😂 دوستای منم میگفتن انقد غذاساز وسیله داره ادم زورش میاد بیار ...

اره به خدا واقعا خیلیاش به درد نخوره الان کم کم دارم وسایل غذاسازو دوباره از اول میخرم😂😂 واقعا خرید جهیزیه خیلی تحقیق میخواد یاحدااقل یه ادم دلسوز که ادمو راهنمایی کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز