2777
2789
عنوان

جهیزیه

1524 بازدید | 75 پست

سلام دوستان دارم جهیزیه ام رو میخرم الان هیچی نخریدم میخوام از برقیا شروع کنم ممنون میشم کمک کنید وسایلی که میگم رو چه مارکی و چه مدلی خوبه؟؟بازم خودتون به ذهنتان رسید بگید برام مهمه چه مارکی بگیرم هم جنس خوب و قیمت متناسب
اتو

پنکه

چرخ گوشت

آبمیوه گیری

چای ساز

جارو شارژی

بخار شو

گلم من یخچال و لباسشویی سامسونگ

مایکروفر ال جی

چرخ گوشت و آبمیوه گیری بوش

کتری برقی فیلیپس

میکسر فیلیپس

اتو فیلیپس

جاروبرقی سامسونگ

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم من خیلی ظاهرو شیک بودنش برام مهم بود واسه همین همه رو فیلیپس یا کنوود خریدم هزینه جهیزیه ام خیلی رفت بالا اما الان خیلی پشیمونم الکی اون همه هزینه مارکشون رو دادم.... مارک دلونگی مارک معروفیه که زیرمجموعه ای داره به اسم فلر البته سه تا زیر مجموعه داره.... به نظرم همه رو فلر بگیر اینطوری همه ی برقی ها رو با یک و نیم میلیون میخری اینطوری هم خیلی هزینه نکردی هم همه رو خریدی واقعا هم مارکش خوبه چون مال کارخونه دلونگیه من اگه عقل الانمو اون موقع داشتم حتما همین کارو میکردم😉

به نظرم به جای چایی سازو  جارو شارژی ماشین ظرفشویی بخر بخدا مردیم از دست ظرفا میریم دو جا مهمونی یه لقمه غذا میخوریم هزار دست ظرف باید بشوریم !!

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍
عزیزم من خیلی ظاهرو شیک بودنش برام مهم بود واسه همین همه رو فیلیپس یا کنوود خریدم هزینه جهیزیه ام خی ...

با یکی و نیم میلیون؟؟؟

مگه داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از هر مارکی همه چیش خوب نیس

دلونگی چای ساز و سرخ کن جاروسارژیش معروفه

من تحقیق کردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز