2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 75 پست
اتو پرس نگیر یقه و بین دکمه هارو خوب نمیتونی باهاش اتو کنی یه دفعه از همین معمولیا بگیر و خلاص

سرخ کن؟گوشکوب برقی؟آبمیوه گیری؟قهوه ساز؟هر چی نکته هست بگو؟درباره ی چینی و آرکوپال و چند دست پارچ و لیوان؟تزیینی ها هم راهنمایی کن خیلی سر درگمم

به نظرم همه رو والا ما مخلوط کنشو داریم خیلی عالیه یه سال و نیمه هرروز دستمه هرروزاااا خیلی راضیم ۶۹ ...

خیلی ممنونم عزیزم که کمک میکنید .دست تنهام حس میکنم هیچی بلد نیستم درباره کریستال چیا رو باید کریستال بخرم ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سرخ کن؟گوشکوب برقی؟آبمیوه گیری؟قهوه ساز؟هر چی نکته هست بگو؟درباره ی چینی و آرکوپال و چند دست پارچ و ...

منم عقدم دوستم خودمم خورد خورد دارم تحقیق میکنم اینایی که بلد بودمو بهت گفتم😘 من یه دوازده نفره چینی برا مهمون میگیرم و یه شش نفره دم دستی برا خودمون ارکوپال. غذا ساز شنیدم موتورش ضعیفه نمیخوام بگیرم جاش کوشکوب برقی سه کاره میگیرم که همزن هم داره.بستگی به شیوه زندگیت داره من هم اهل بریز بپاش نیستم و خیلی ساده زندگی میکنم نه کدبانو ام که اهل خیاطی یا اشپزی و کیک و... باشم از بیرون تهیه کردنش راحت تره علاقه ای به هنرش ندارم.تزیینات خونه هم دوست ندارم خونه رو ساده و خلوت دوس دارم که مغزم توش اروم باشه نه عین موزه یا گالری

لطفا درخواست دوستی ندید

ماشین لباسشوییو همون ۶ یا ۷ کیلو بردار اصلا به فکر شستن پتو نباش بده خشکشویی چون تو ماشینای خودمون دوخت دور پتو خراب میشه اما خشکشویی هیچیش نمیشه

وسایل های بزرگو سامسونگ بگیر کلا این وسایلا چون قراره سالیان زیادی برات کار کنن یه مارکی بگیر که راحت نمایندگیش بیاد تعمیر کنه موقع اسباب کشی باز و نصبش کنه اینطوری همیشه خیالت راجته

به نظرم اگه دلت میخواد اصلا فرو و مایکروفرو توستر اینا نگیر هزینه الکیه فقط گازتو فردار بگیر اگه دلتم بخواد دو فره که عالیه تو یکی کیک بذار تو یکی مرغ واسه یه شب خوب😊 

ماشین ظرفشویی بزرگم بگیر نه رومیزی... ما بزرگشو داریم هرروز روشنه دو نفریم فقط ولی واقعا اونقدر ظرف کثیف میکنیم اگه رومیزی بگیری روزی چندبار مجبوری روشن کنی مهمونم بیاد واست که دیگه هیچی عملا به درد نمیخوره چون جواب گو نیست😁 تازه من میگم خودمون خونه بخریم حتما یه بزرگ دیگم لنگه این میگیرم واسه قابلمه و ظرفای بزرگ که مهمونا نگن اینو خودمون میشوریم😁

منم عقدم دوستم خودمم خورد خورد دارم تحقیق میکنم اینایی که بلد بودمو بهت گفتم😘 من یه دوازده نفره چین ...

عزیزم کمک منم کن تحقیق کردی به ما هم بگو یه دنیا تشکر از این که وقت گذاشتی

عزیزم کمک منم کن

چشم این تاپیکو میذارم تو علاقه مندیام هروقت چیز جدیدی یاد گرفتم میام به تو هم میگم.تو هم بنویس اینجا اگه چیزی یاد گرفتی. کاملا درکت میکنم منم خیلی تنهام و سر درنمیارم ولی از دوست و اشنا تحقیق میکنم

لطفا درخواست دوستی ندید
ماشین لباسشوییو همون ۶ یا ۷ کیلو بردار اصلا به فکر شستن پتو نباش بده خشکشویی چون تو ماشینای خودمون د ...

حتما عزیزم ممنونم از کمک هات گاز رو میزی داریم باید حتما فر جدا بگیرم.سرویس قابلمه هم بگی چی بگیرم؟با چند دست پارچ و لیوان؟

چشم این تاپیکو میذارم تو علاقه مندیام هروقت چیز جدیدی یاد گرفتم میام به تو هم میگم.تو هم بنویس اینجا ...

چشمت بی بلا حتما بیا من هر چند وقت یه بار سر میزنم

خیلی ممنونم عزیزم که کمک میکنید .دست تنهام حس میکنم هیچی بلد نیستم درباره کریستال چیا رو باید کریستا ...

منم اخر سر ضرر اینکه یه ادم دلسوز نبود راهنماییم کنه رو خوردم... پدرم مادرمو توجیه کرده بود که دس گذاشتم رو هرچی نه نگه و برام بخره همینم باعث شده بود منم هیجانی خرید کنم اصلا به فکر قیمت نبودم (البته اینم بگم هردو فرهنگی بودنو با وام مقدار زیادی از جهیزیه امو خریدیم ) راستشو بخوای هیچی رو کریستالی نخریدم به نظرم خیلی قدیمیه و خونه شبیه به خونه مادربزرگا میشه .... بوفه هم نخریدم چون اعتقادی بهش نداشتم هیچوقتم نذاشتم مادرمم واسه خودش بخره به نظرم حس مغازه رو به ادم میده تا خونه صمیمی

من ظرفا رو خارجی گرفتم ظرف پذیرایی شامم ۱۸ نفرش ۴ میلیون شد☹☹ الان میگم اونم غلط کردم چون المانی بود تعداد وسیله هاش از بس زیاد بود هنوز بعد ۴ سال زندگی مشترک خونه بابام تو انباریه دلم نمیاد بیارم تو مستاجریو اسباب کشی اینا😭😭😭 چینی و سرامیک رنگیا رو خریدم به جای کریستال.... چینی توی خانواده چینی زرین مدلها عالی و بسیار قیمت به صرفه داره پارسال یه ۱۸ نفره دیگه خریدم از چینی زرین ۶۵۰ تومن....

سرخ کن هم اصلا بدون روغن نگیر اصلا خوشگلو خوشمزه نمیشه اصلا واسه مهمون مناسب نیست فقط روغنی بگیر که هم خوشگله هم میتونی همه چیزو مثل بادمجونو مرغ اینارو به زیباترین شکل سرخ کنی

حتما عزیزم ممنونم از کمک هات گاز رو میزی داریم باید حتما فر جدا بگیرم.سرویس قابلمه هم بگی چی بگیرم؟ب ...

خخخ من نمیرم که هنوز هستم😀😀😀😀 دوستام که قابلمه استیل گرفته بودن الان خیلی پشیمونن میگن بهترین اشپزم که باشی غذا میچسبه تهش ماکارونی برنج و... خراب میکنه. اینکه چی خوبه رو منم دارم تحقیق میکنم میگن سرامیکی هم خوب نیس

لطفا درخواست دوستی ندید
منم اخر سر ضرر اینکه یه ادم دلسوز نبود راهنماییم کنه رو خوردم... پدرم مادرمو توجیه کرده بود که دس گذ ...

وای عزیزم این مبلغ برای ظرف خیلی هست.من همون زرین میگیرم.به نظرت چند دست پارچ و لیوان لازمه؟سرویس قابلمه چی؟سرخ کن از اینا که خیلی روغن می‌بره منظورته؟ببخشید خیلی سوال میپرسم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز