2777
2789
عنوان

نصفه شب تنها برم دکتر(درد شدید)❓

307 بازدید | 26 پست

وای دندونم الان شکست و خیلی خیلی دردناکه و از طرفی می ترسم برم الان بیرون تنها... خیلی ترسوام. برم یا درد رو تحمل کنم؟

دارو هم خوردم تاثیر نداشت. احمقانست الان برم دکتر؟ از خود دندون پزشکی هم خیلی میترسم 😰

نینی سایت به طور عجیبی غیر عادی شده. من نمیدونم من وارد بعد دیگه ای شدم یا چی... چطوری زندگی شما در جریانه انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده. انگار فقط من خرابی های اطرافم رو می بینم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درومد دندونت یا شکست؟

خودش خورد شد. نمیدونم چرا

نینی سایت به طور عجیبی غیر عادی شده. من نمیدونم من وارد بعد دیگه ای شدم یا چی... چطوری زندگی شما در جریانه انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده. انگار فقط من خرابی های اطرافم رو می بینم.

میخک داری؟ میگن خیلی خوبه برای درد دندون

اتفاقا گذاشتم بدتر شد😭

بهتر شد؟

نه 🙁 بدتر شد. کل فک راستم رو فرا گرفت. 

پاشو با مادرت آژانس بگیر برو کلینیک شبانه روزی دندانپزشکی کدوم شهری؟

مادرم نیست.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز