2777
2789
عنوان

نصفه شب تنها برم دکتر(درد شدید)❓

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصمیم گرفتم تنها برم شبانه روزی. گریه‌م گرفته از درد.

ممنون از پیشنهاداتون. 

نینی سایت به طور عجیبی غیر عادی شده. من نمیدونم من وارد بعد دیگه ای شدم یا چی... چطوری زندگی شما در جریانه انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده. انگار فقط من خرابی های اطرافم رو می بینم.

تو همین نصفه شب تنها رفتم بیرون. اونقدر هم وحشتناک نبود. 😁

راحت شدم

نینی سایت به طور عجیبی غیر عادی شده. من نمیدونم من وارد بعد دیگه ای شدم یا چی... چطوری زندگی شما در جریانه انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده. انگار فقط من خرابی های اطرافم رو می بینم.

عزیزدلم خداروشکر بهترید؟

خیلی ممنون. بله همه درد ها تموم شد. 

عزیزم دورت بگردم میشه تاپیک، (آخرمو) رو از کاربریم گزارش بزنی 😞💔 توسط خانواده همسرم دارم شناسایی میشم، برات آیت الکرسی و حمد میخونم به نیت حاجت رواییت، تورو خدا زدی لایک کن بخونم برات 😞😭

تورو خدا ببخشید تو تاپیکت نوشتم شرایط اضطراری خواهر شوهرم نمیخوام شناساییم کنه 

لطفا به نیت حاجتم برام دعا کنید یا صلوات بفرستید، حمدی چیزی هرچی به دلتونه:) 💔ممنونم ازتون دعا کردید بگید جبران کنم

عزیزم دورت بگردم میشه تاپیک، (آخرمو) رو از کاربریم گزارش بزنی 😞💔 توسط خانواده همسرم دارم شناسایی م ...

برات گزارش زدم👌

چرا آخه

منظورمه که تاپیکی می خواستی رو گزارش زدم نه خودت رو😶‍🌫️