هیچی خدا دست خالی منو از اون دنیا فرستاده این دنیا هیچی ندارم هیچی
همه ادما ی ویژگی خوبی دارن احتمالا الان یا ناامیدی یا خسته ای با افسرده برو پیش روان شناس انگیزه داشته باش برای زندگی زندگی کلی زیبایی داره فقط کافیه بهشون توجه کنی
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چرا داری حودت نیگی چیری نداری چون احتمالا حالت بده بشین به خوبیات فکر کن به اینکه ادم قوی هستی از کلی سختی عبور کردی و بقیه رو اذیت نمیکنی احتمالا ادم خوش قلب و دل پاکی هستی
الان دیگه همه متاجرن مهم اینه همسرت چقدر ادم خوبیه که بیست ساله باهمین و بچه هم دارین احتمالا من خیلی دوس دارم شوهر ایندم ادم خوبی باشه هر چی سمت ما میاد بدرد نخوره بابامم نمیزاره اردواح کنم میگه باید درس بخونی پسرای امروزی خیانت کارم هستن بعضیاشون
همه ادما ی ویژگی خوبی دارن احتمالا الان یا ناامیدی یا خسته ای با افسرده برو پیش روان شناس انگیزه داش ...
نیست بخدا هیچی باید جای من باشی تا بفهمی چی میگم
اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))