2777
2789
هیچی خدا دست خالی منو از اون دنیا فرستاده این دنیا هیچی ندارم هیچی

همه ادما ی ویژگی خوبی دارن احتمالا الان یا ناامیدی یا خسته ای با افسرده برو پیش روان شناس انگیزه داشته باش برای زندگی زندگی کلی زیبایی داره فقط کافیه بهشون توجه کنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هعی 👩‍🦯👩‍🦯 هیچی:)

چرا داری حودت نیگی چیری نداری چون احتمالا حالت بده بشین به خوبیات فکر کن به اینکه ادم قوی هستی از کلی سختی عبور کردی و بقیه رو اذیت نمیکنی احتمالا ادم خوش قلب و دل پاکی هستی 

بیست سال مستاجریم پز نیست سبک زندگیمه

الان دیگه همه متاجرن مهم اینه همسرت چقدر ادم خوبیه که بیست ساله باهمین و بچه هم دارین احتمالا من خیلی دوس دارم شوهر ایندم ادم خوبی باشه هر چی سمت ما میاد بدرد نخوره بابامم نمیزاره اردواح کنم میگه باید درس بخونی پسرای امروزی خیانت کارم هستن بعضیاشون 

همه ادما ی ویژگی خوبی دارن احتمالا الان یا ناامیدی یا خسته ای با افسرده برو پیش روان شناس انگیزه داش ...

نیست بخدا هیچی باید جای من باشی تا بفهمی چی میگم

دوستداردصنوبریشادباشد.☘️

خوشبحالت کاش من نو تو بودم ولی ی بچه لوس از خودراضی هستم تک فرزندم و ۱۹ سالمه

من این حرف می شنوم می دونی خیلی ناراحت میشم می دونی چرا چون بهای گزافی دادم 

تجربه های خیلی سختی کشیدم شدم منی که من الانمه 

همیشه یادت باشه آدما آدم عوض می کنن 

الهی همیشه آدمایی سرراهت بیان که تورو خوبت کنن 

منم یه دختر 17ساله دارم که تک فرزنده