2777
2789

شوهرم سال تا سال سمتم نمیاد نگامم نمیکنه 

تا میام ناز کنم قهر کنم زودتر از من قهر میکنه پرنسسعلی

۱۷ ساله ازدواج کردم یه هزار تومنی از خودم ندارم همچی رو زده به نام خودش 

باردارم   دیشب تا صبح مثل سگ گریه کردم از دستش 

بسه یا بیشتر پز بدم ؟

بعد مردم از دور حسرت زندگی منو میخورن نمیدونن من چی میکشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایمان و امیدم رو به خدا هیچ وقت از دست ندادم حتی توی بدترین لحظات صبور ام راهنمای خوبی هستمراز دار ا ...

کاش منم میتونستم مث تو کینه ای نباشم من هیجثقت انتقام از کسی نمییگرم ولی کینه ای هستم و همه چیزو تو خودم میریزم

شوهرم سال تا سال سمتم نمیاد نگامم نمیکنه تا میام ناز کنم قهر کنم زودتر از من قهر میکنه پرنسسعلی۱۷ سا ...

طلاق بگیر برو سر زندگیت تا وقتی بچتو به دنیا میاری درس بخون بعدش دانشگاه اگه نرفتی پیام نور برو یا ی مهارت یاد وقای بچتم به دنیا اومد برو کار کن درستم ادامه بده اگه نخواستی درسو ول کن وقتی از طریق اون مهارت کسب درامد کردی یکم پس انداز کن همزمان باهاش ی بیزینس کوچیک را بنداز مهریتم تا اخرش بگیر یا برو باهاش حرف بزن منطقی و برین پیش تراپیست 

اره حسادت پیش ممکنه بیاد ولی خودم دوس دارم اطلاعاتم تو زمینه های مختلف زیاد باسخ و حرفی برای گفتن دا ...

ددقیقا منم همینجوریم ینی من تو هر زمینه ای اطلاعات دارن ولی زیاد نه 

طلاق بگیر برو سر زندگیت تا وقتی بچتو به دنیا میاری درس بخون بعدش دانشگاه اگه نرفتی پیام نور برو یا ی ...

ازین فکرا زیاد زده به سرم 

دیگه ۱۷ سال زندگی کردم خاک این زندگی رو خوردم دخترم بزرگه 

الان دیگه وقتش نیست طلاق بگیرم  یکی بیاد حاضر و آماده همچیو تصاحب کنه ،دخترمم آواره بشه 

دیگه خودمو فدا کردم برا بچه ام  ،یکی دیگه هم باردارم که دخترم بی کس نباشه فردا روز 

شوهرمم سپردم به خدا  که جوابشو بده 

وا مگه چشه بخاطر این گذاشتم که بقیه به ویژگی های خوبشون فکر کنن و اعتماد بنفسشون برخ بالا و به خودشو ...

با بیان چیزی اعتماد به نفس بالا نمیره بلکه وایب فریب میده به مغز عزیزم😂

همین که حسادتی به کسی ندارم و زبونم نیش نداره کلی سرمایه است

وی اره ی سریا اینقدر عقده هستن و زبونشون دراز و نیش دار خست ادم حالش بهم میخوره کنارشون بشینه یا اصن نمیشه باهاشون حرف زد