2777
2789
عنوان

ترک عادتای بد

83 بازدید | 6 پست

چقد حس قشنگیه وقتی از کسی بدگویی و غیبت نکرد

امیدوارم تا آخر این عادت زیبارو ادامه بدم،

چون واقعا انگار اون لحظه آدم یه حس خیلی خوبی داره🤍🌸

پیشنهاد می کنم شما هم اگه دوست داشتید یه عادت بدی که میدونید دارید رو کم کم بذارید کنار و این آرامش رو تجربه کنید☄️

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

کسی ندارم حتی باهاش غیبت کنمبنظرم بهترین ترک عادت ،ترک احساساتی بودن و دلسوزی برای مردهاست

منم همینطور

از غیبت خوشم نمیاد

ولی یوقتایی گهگاهی از زبونم در میرفت ، نه اینکه خدایی ناکرده بشینم برا کسی صفحه بچینم

آره احساساتی بودن رو واقعا بشخصه خیلی بدم میاد

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم از بچگی عادت داشتم وقتی میشستم هی تکون میخوردم مثلا از بچه گی اینجوری رقصم بود کلا این حرکت دیگه برام موند و عادتم شد مادرم و برادم خیلی زباد و سال های سال سعی کردن من این عادت رو بندازم کنار ولی انگار نمیشد منو داشتن با دست و با چادر منو به مبل بستن و انگار اثر نداشت بعد از ۲۰ سال ۱۰ سال پیش که ما تازه ماهواره خریده بودیم من یک فیلم هندی رو خیلی زیاد دوست داشتم و رفتم جلوی تلویزیون تا تماشا کنم یک سمتی مینسشتم بعد دیگه تکان هم نمیخوردم تا چند وقت هیچکدام از اعضای خانواده نفهمیدن که من این عادت تکون خوردن رو ترک کردم خودم هم متوجه نشدم الان از همون موقع دیگه من تکون نمیخورم و هر وقت ام که میخواهم ادای اون روز ها رو در بیارم تا کمی بخندیم تا یک تکان میخورم سرم گیج میره

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز

منم از بچگی عادت داشتم وقتی میشستم هی تکون میخوردم مثلا از بچه گی اینجوری رقصم بود کلا این حرکت دیگه ...

خدارو شکر راحت شدی ازش 😄

خدارو شکر راحت شدی ازش 😄

اره واقعا مادرم همیشه به من میگفت تو تکون میخوردی مغزت تکون نمیخورد یا سرت گیج نمیرفت از بابت تکان خوردن همیشه خدا با هم مشکل داشتیم

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز

اره واقعا مادرم همیشه به من میگفت تو تکون میخوردی مغزت تکون نمیخورد یا سرت گیج نمیرفت از بابت تکان ...

آره خب بچه بودی

که خیلی آدما تو بچگی یسری عادتا داشتن، یسریا که دیدم تا ابد باشون میمونه، نمونه ش هماتاقیم تا یک گوشه میشینه عادت داره هی تکون تکون بخوره اینور اونور شه