2821
2789
عنوان

خرید خونه

284 بازدید | 22 پست

خانوما ما یه واحد اپارتمان دیدیم  سال ساختش ۷ سال پیشه می خواییم با وام و فروش طلا بخریم .چون صفر نیس دو دلم چون وام مسکن بر می داریم وکلی....البته الان یه خونه ویلایی کوچیک داریم چون کوچیکه می خوام برم اپارتمان اونجا سه خوابه هست،به نظرتون خونه ۷ ساله ارزش داره کل طلاهامو بفروشم وزیر قسط بریم.خونه ویلاییمون قراره بمونه

عزیزم طرف ۲۰ سال ساخت میخره اندازه شما دست و دلش نمیلرزه

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه ویلایی رو داری بخرش.....خوبه

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

اگه میتونید یه کارشناس کاربلد حتما ببرید خونه رو چک کنه

خیلی از خونه‌ها با اینکه زمان زیادی از ساختشون میگذره اما پی ساختمون محکم هست و طبق اصول ساخته شده و جای نگرانی نیست 

خدایا شکرت💚
عزیزم طرف ۲۰ سال ساخت میخره اندازه شما دست و دلش نمیلرزه

اخه رفتیم تازه ساخت ها رو دیدیم اونقد شیکو تر تمیز بودن گرون بودن اینم بد نیس ولی صفرو شیک نیس

اخه رفتیم تازه ساخت ها رو دیدیم اونقد شیکو تر تمیز بودن گرون بودن اینم بد نیس ولی صفرو شیک نیس

هفت سال که چیزی نیست 

دیگه به هر حال صفرو شیک گرونتره 

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
وام مسکن یک میلیارد هست ولی دویست واسه اوراق بر می دارن ۸۰۰ می مونه

پول اوراق و‌جدا باید بریزید برای ما اینطوری ۵۸۰وام 

۱۴۰میلیونم‌اوراق بود 

مطمعنی؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز