2777
2789
عنوان

چرا انقدر به رتبه برترا گیر میدن

87 بازدید | 8 پست

خب درس خونده تلاششو کرده یسریا میان مینویسن تو ج.ن.د.ه ای و فلان و بهش فحش میدن خب اون چه گناهی کرده حالا آترینا فرهمند میگن تو خانواده ی پول داری بوده و خانواده شون از لحاظ مالی کم نذاشتن براش ولی خب خودشم تلاش کرده دیگه 

با دهن سگ دریا نجس نمیشه 

درسته امکاناتش زیاد بوده ...ولی اراده و تلاش و هوش زو هیچ‌ پولی جبران نمیکنه 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه اختلاف طبقاتی زیادی افتاده بین اقشار جامعه 

وقتی یه ازمون به تنهایی ۱۵ میلیون پولشه این وسط بچه های فقیر بدون رقابت حذف میشن دیگه زورشون به کله گنده ها نمیرسه به همدیگه فحش میدن 

البته این خانم مقصر این وضعیت نیس ایشون هم زحمت کشیده و نوش جونش 

ایشالا که بستری فراهم شه همه بچه های سرزمینمون تو شرایط برابر رقابت کنن 

من اصلا این خانوم و نمی‌شناختم پیگیرش ام نیستم ولی واقعا یچیزی خیلی ظلمه 

بچه ای ک داره تو ی خانواده ضعیف بی سواد میاد بالا حتی نمیدونه چ رشته ای بخونه چیکار کنه هیچ کس نیست ی بار حداقل بشینه راهنماییش کنه 

حتی اگه اون بچهههه نخبه باشه ! ولی واقعا حیف میشه هم خودش هم استعدادش ولی بچه ای ک پدرش دکتره مادرش دکتره معمولا خودشم دکتر میشه اون دکتر نشه توقع دارید بچه ی کارگر و نظافت چی دکتر بشه؟ اونا اگه بچه هاشونم زرنگ باشن بخاطر خانوادشونم کسی نمیاد حمایتشون کنه هی سرکوفتم میخورن