2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میری پیشش ک رفتاراتو درست کنی نه اینکه بهت بربخوره

رفتار اون دکتر مصداق بارز توهین و آزاره.متاسفانه روانپزشکا فقط یاد گرفتن دارو تجویز کنن و اصلا درباره ی اصلا روان‌درمانی چیزی نمیدونن.ایشون باید بگرده یه روانشناس خبره پیدا کنه.از این روانپزشکا آبی گرم نمیشه

وقتی برای تراپی به جای روانشناس به روانپزشک مراجعه میکنین همینه دیگه 

روانپزشکای محترم کارشون تجویز دارو هست نه روان درمانی

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
رفتار اون دکتر مصداق بارز توهین و آزاره.متاسفانه روانپزشکا فقط یاد گرفتن دارو تجویز کنن و اصلا دربار ...

موافقم

به جای توجه به درمان روح دنبال دارو و قرصن که بیمار رو معتاد و وابسته داروهاشون کنن و مراجعینشون زیاد شه

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

چرا بربخوره؟ تو همه انسانا کمی هست این ولی خب تو تو بیشتر هست شاید ،سعی کن گمش کنی منم اتفاقا مهر طل ...

توجه خواهی ویژگی آدم بودنه.وقتی این ویژگی توی وجود کسی حالت ناسازگار یا بیش از حد میگیره نشونه ی اینه که این نیاز در اندازه ی خودش ارضا نشده. وقتی یه نیازی به جای ارضا شدن سرکوب بشه میره و بعدا به یه شکل بدتری برمیگرده.سعی کن گمش کنی حرف درستی نیست.در واقع به خودت گوش بده و ببین اون کودک درونت که انقد دنبال توجهه شکایت و اعتراضش از چیه

توجه خواهی ویژگی آدم بودنه.وقتی این ویژگی توی وجود کسی حالت ناسازگار یا بیش از حد میگیره نشونه ی این ...

درست گفتی واقعا 

منظورم این بود ک به فکر درمان بیوفته وحالشو بهتر کنه