2821
2789
عنوان

ازدواج مجدد

307 بازدید | 34 پست

سلام من ۳۳ سالمه دوساله جدا شدم دوتا دختر دارم با یه آقایی آشنا شدم قصدمون ازدواجه حالا این آقا میگه که بچه هارو تحویل بدم این آقا مجرده با من خیلی راه اومده ولی میگه نمیتونم بچه یکی دیگه رو نگه دارم نمیدونم چیکار کنم کسی بوده که شرایط منو داشته باشه بین بچه هامو اون آقا نمیدونم کدوم و انتخاب کنم میگه فقط هفته دوروز میتونی بچه هاتو بیاری پیش خودت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه هاتون بزرگن ؟اگر مستقل هستین و درآمد دارین و میتونین با دختراتون زندگی کنین چرا ازدواج مجدد؟؟

۱۴ ساله و ۹ ساله 

دیسک کمر دارم نمیتونم کار کنم 

من اگه جات بودم بچه ام انتخاب میکردم بازم نظر خودته عجله نکن تو ازدواج صبر کن کسی بیاد که بتونه با شرایطت کنار بیاد خواهر شوهر منم یک پسر داشت طلاق گرفت با یه پسره مجرد ازدواج کرد بچه را هم انداخت پیش بالاش بهش گفتم چرا گفت اینم یکی میشه لنگه باباش نمیخوامش.ولی من خودم بچه دوست هستم نمیتونم از بچه بگذرم

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
من اگه جات بودم بچه ام انتخاب میکردم بازم نظر خودته عجله نکن تو ازدواج صبر کن کسی بیاد که بتونه با ش ...

دوساله بچه هارو خودم نگه داشتم ولی به خاطر دیسک کمر دیگه نمیتونم کار کنم موندم چیکار کنم 

دوساله بچه هارو خودم نگه داشتم ولی به خاطر دیسک کمر دیگه نمیتونم کار کنم موندم چیکار کنم

خواهر شوهرم قید بچه را زد دیگه هیچوقت ندیدش اون موقع پسرش سه چهار ساله اش بود الان دیگه مردی شده.خودش هم از این پسر مجرده دوتا بچه داره یک دختر یک پسر 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز