2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 34 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان راضیه از زندگیش؟

والا نمیدونم راضی نشون میده ولی خب مشکلاتی هم داره بعدم مرد مجرد بعدن تو سر زن مطلقه میزنه میگه من مجرد بودم تو مطلقه بودی و بازم میخواد جوانی کنه چون مجرده.حواست جمع کن

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
والا نمیدونم راضی نشون میده ولی خب مشکلاتی هم داره بعدم مرد مجرد بعدن تو سر زن مطلقه میزنه میگه من م ...

اینم یه بار با یکی صیغه دائم کرده و جدا شده ولی بچه نداره

نمیتونم هضم و درک کنم بین بچه هات و یه پسر غریبه سر دوراهی  قرار گرفتی !!! اونا گناهی نکردن و شما باعث ب دنیا اوردنشون شدی و وظیفته تا اخرش کنارشون باشی و سر و سامونشون بدی خصوصا دخترتو

نمیتونم هضم و درک کنم بین بچه هات و یه پسر غریبه سر دوراهی قرار گرفتی !!! اونا گناهی نکردن و شما با ...

انشاالله که هیچ وقت تو شرایط من و امثال من نباشی ولی بحث پسر غریبه نیست بحث اینه که نمیتونم از پس زندگی تو این وضعیت بر بیام 

الهی بمیرم برای بچه هام لعنت به این طلاق که یه مادر و میزاره تو دوراهی 😭

حرفت درسته شرایط خیلی سخت شده لعنت ب باعث و بانیش ولی میتونی صبر کنی یکی پیدا بشه هم شرایطش خوب باشه هم قبول کنه بچه هاتو ببری مثلا یکی که خودشم یه بچه داشته باشه یا موردی ک مشکلی با بچه هات نداشته باشه و بخاطر شما و دل شما بپذیره اخه بچه هات واقعا گناه دارن و گناهه ولشون کنی بخاطر احساساتت  اخه دیگه مجرد نیستی ک بخای احساسی تصمیم بگیری الان باید ا‌ول تموم احساساتت برای بچه هات خرج بشه … قطعا پدر خوبی ندارن اگه خوب بود ک‌ شما جدا نمیشدی… پس گناه دارن رها بشن و هرکدومشون یه طرف برن

حرفت درسته شرایط خیلی سخت شده لعنت ب باعث و بانیش ولی میتونی صبر کنی یکی پیدا بشه هم شرایطش خوب باشه ...

خاستگار داشتم اونم بچه داشت اولش قبول کرد ولی تا اینکه یه خورده جلو رفتیم گفت هر جور که فکر میکنم نمیشه به خاطر همین ولش کردم بعدش این اومد جلو میدونی چیه خیلی با خودم جنگیدم که تنهایی ادامه بدم ولی اطرافیانمو نگاه کردم اونایی که تو شرایط من بودن همشون پشیمونن و که چرا ازدواج نکردن و به پای بچه موندن به من هم توصیه کردن که ازدواج کنم بچه ها که بزرگ میشن ولی تو که همیشه جوون نیستی همین حرفا باعث شده که به این فکر بیفتم وگرنه که من تا الان خودم و فدای بچه هام کردم حتی این تاپیک و با اشکام نوشتم ولی نمیدونم حرف کی رو قبول کنم 

خاستگار داشتم اونم بچه داشت اولش قبول کرد ولی تا اینکه یه خورده جلو رفتیم گفت هر جور که فکر میکنم نم ...

نمیدونم چی بگم🥺 هرکی دردش تو دل خودشه… امیدوارم خدا واست خدایی کنه ورق زندگیت برگرده همونی بشه که دلت میخاد…

نمیدونم چی بگم🥺 هرکی دردش تو دل خودشه… امیدوارم خدا واست خدایی کنه ورق زندگیت برگرده همونی بشه که د ...

فدات شم مهربونم

دعا کن اینی که میخوام باهاش باشم راضی شه بچه ها هم پیشم بمونن که دیگه دوری از هیچ کدوم آزارم نده