2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 34 پست
فدات شم مهربونمدعا کن اینی که میخوام باهاش باشم راضی شه بچه ها هم پیشم بمونن که دیگه دوری از هیچ کدو ...

سلام عزیزم نمیشه خودت یه جوری راضیش کنی که بچه ها پیش خودت باشند یا یه نفر مورد اعتماد سرشناس باهاش صحبت کنه راضی بشه آخه ،دختر گناه داره تو سن حساسی هم هستن بخان ازت جدا بشن لطمه میخورن حتی ممکنه ازت دلخورم ونارحت بشن چرا اون آدم انتخاب کردی به جای بچه هات 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم نمیشه خودت یه جوری راضیش کنی که بچه ها پیش خودت باشند یا یه نفر مورد اعتماد سرشناس باهاش ...

اولش خودش راضی بود ولی خودش با چند نفر مشورت کرده پشیمون شده😢

یا اینکه به نفر پیدا بشه بچه ها ت،هم بپذیره

اینقدر مملکتمون داغون شده زنای مطلقه یا باید تنها بمونن یا اینکه سرگرمی مردای تنوع طلب بشن دیگه خیلی کم شده که کسی بخواد بیاد خاستگاری خیلی چیزا دیدم و  به خاطر همین اینو قبول کردم 

اولش خودش راضی بود ولی خودش با چند نفر مشورت کرده پشیمون شده😢

باید باهم به توافق برسید اگه واقعا دوست داره بچه هات هم بپذیره راضیش کن،چهار روز که زیر یه سقف زندگی کردین، بعد دلت برای بچه هات میسوزه و پر پر نمیزنه که چرا از خود جداشون کردی، اونا هم دیگه مثل قبل نمیشن چون شما اون آقا را به بچه هات ترجیح دادی بی شک مشکل پیدا میکنن چون تو سن حساسی هستن حالا خودت دانی