2777
2789
عنوان

حاملگی سخت 😭

272 بازدید | 37 پست

بعد از کلی چشم انتظاری حامله شدم 

از روز اول حالت تهوع شدید الآنم که ماه سومم هنوز دارم 

یبوست شدید جوری که مقعدم زخم شده 

کمر درد  

حالم خیلی بده 

هنوز بهم میگن روزای خوبته 

خسته شدم واقعا 

میترسم ناله کنم خدا قهرش بیاد 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

واسه یبوستت روی پنبه روغن سیاهدانه بریز بذار داخل ناف خیلی عالیه

واسه تهوع هم ناشتا یکم بیسکوییت یا نون خشک بخور بهد از جات بلند شد همراه غذات سالاد و ماست و نوشیدنی نخور 

غذاهای ابکی مثل اش و اینا هم کمتر بخوری بهتره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اتفاقا روزای خوبت از این به بعده. 

منم حالم بد بود سه ماه اول. 

برای یبوستت حتما حتما برگه الو، برگ زردالو،  میوه زردالو،  روغن زیتون، گل قند عسلی،  مصرف کن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عزیزم هرکسی یجوریه 

واس یبوستت هم دکتر دارو نمیده؟؟

چرب کن هر روز تا زخمت بهتر بشه ..مخصوصا قبل مدفوع کردن چرب کن و اول ک مدفوعت میخاد بیاد آب بریز تا خشک نباشه اینجوری دردات کمتر میشه

منم بارداریم خواسته بود کلی خوشحال شدم بچه میخواستیم امرپز رفتم ماه ۷ 

ناشکری نمیکنم همینک بچه سالمه خداروشکر 

اما از روز اول هر ماهش یه چیزیم بود 

یا زیر سرم بودم یا بستری الانم از دلدرد نمیتونم پاشم 

فقط میگم بگذره تموم شه دیگ طاقت ندارم

ی وقتایی باید سرم میزدم چون همه دستم کبود بود جا نداشت نمیرفتم ترمیم شه بعد برم 

میام اینجا تاپیک بارداری میخونم یکم حس همدردی میگیرم فکرم اروم میشه میگم تنها نیستی 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من که استراحت مطلقم

منم استراحت مطلق شدم 

تا الان باشگاه هم میرفتم الان افتادم لکه بینی دکترم گفت فعلاااا استراحت مطلق 

خداکنه بعدش بگه نمیخواد استراحت باشی برو باشگاه چل میشم من 

مربی بدنسازی و پیلاتس

واسه یبوستت روی پنبه روغن سیاهدانه بریز بذار داخل ناف خیلی عالیهواسه تهوع هم ناشتا یکم بیسکوییت یا ن ...

من هیچی نمیتونم بخورم از صبح تا شب فقط چند تا دونه کیک تیتاب میخورم