mmmeliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 2173 عنوان شوهرم چند ماه پیش گفت مهر بریم جنوب 347 بازدید | 19 پست خیلی قرص و محکم ک مهر یاابان بریم جنوب،بعد ک بحث مسافرت شد یهو گف باخانواده من بریم!!!!زنگ زدو راهیشون کرده خودم قبول کردم بریم،ولی اینک یهو پای اونارو کشید وسط متعجبم خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡 1404/06/23 | 18:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17911 خب از قبل با اونا برنامه رو ریخته بوده ولی به تو نگفته بود قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
sadat_khanom عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 1564 خب اگه خوش مسافرتن برو با هم خوش میگذره خوش ب حالت یه مامان آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍
تپلو92 عضویت: 1391/10/25 تعداد پست: 23420 والا. من فقط تنهایی با همسرم میرم مسافرت دو سه باری مامانمو بردم ولی به این نتیجه رسیدم هیچی خانوادهی خودم ما سه نفر نمیشه من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
mmmeliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 2173 خب از قبل با اونا برنامه رو ریخته بوده ولی به تو نگفته بود مطمینی؟؟میدونی گف ب مامانم زنگ زدم از دست داداشم عصبانی بوده،گفتم چراگف چون داداشم با زن و بچش تنهایی رفته،گفتم خب برهگف اخه قرار بوده همه باهم بریم خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡
mmmeliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 2173 مطمینی؟؟میدونی گف ب مامانم زنگ زدم از دست داداشم عصبانی بوده،گفتم چراگف چون داداشم با زن و بچش تنهای ... گفتم کسی ک بما چیزی نگف،گف قرار بوده بگن خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17911 مطمینی؟؟میدونی گف ب مامانم زنگ زدم از دست داداشم عصبانی بوده،گفتم چراگف چون داداشم با زن و بچش تنهای ... اره دیگه از قبل برنامه ریختن ... تو هم بگو منم دلم میخاد تنهایی بریم مث جاریم قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
ok عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 1813 مطمینی؟؟میدونی گف ب مامانم زنگ زدم از دست داداشم عصبانی بوده،گفتم چراگف چون داداشم با زن و بچش تنهای ... ولی مهرجنوب جهنمه خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍
mmmeliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 2173 اره دیگه از قبل برنامه ریختن ... تو هم بگو منم دلم میخاد تنهایی بریم مث جاریم از کجا انقدر مطمئنی ؟ خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡
محیط_زیست_پاک عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 10604 خوبه که میگه بریم مسافرت من حسرت یه مسافرت رو دلم مونده 😔 مسافرت اینجوری با خانواده شوهر نری بهتری عزیزم بدتر اش و لاش میشی اصلا حسرت نخور هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
mmmeliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 2173 اره دیگه از قبل برنامه ریختن ... تو هم بگو منم دلم میخاد تنهایی بریم مث جاریم ما بچه کوچیک داریم تنهایی مسافرت سختمونه خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡
mmmeliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 2173 ولی مهرجنوب جهنمه چرا؟ خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡
محیط_زیست_پاک عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 10604 مطمینی؟؟میدونی گف ب مامانم زنگ زدم از دست داداشم عصبانی بوده،گفتم چراگف چون داداشم با زن و بچش تنهای ... داداشه خوب کرده چون اولویش ارامش خانوادش بوده بعد عمری میخواد بره مسافرت هی میخواد قر و قمیش اینو اونو جمع کنی اخرشم تو خونش دعوا بیفته هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا