2821
2789
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 72 پست
اهمیت ندین بهش بابا ترشیده حسود قشنگ صبح جمع کنید دوتایی برید این روزا برنمیگرده دیگه از الان رو بدی ...

شوهرم دیروز با برادرش هم دعوا کرد میگن ما نمیدونم نباید تنهاش بذاری

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
دیشب دعوا کردم میگم آخه چرا همیشه تو روزهای شادمان اینطور میکنن

اگرشوهرت همراهت باشه خواهرشوهرومادرشوهرمعنانداره سعی کن باهاش صحبت کنی البته بااحترام به خانواده شوهرت بهش بگی که قراره مستقل بشه وباید وقت بیشتری برات بزاره  ولی خودت روبه خاطراین مسائل ناراحت نکن زندگی خیلی پستی بلندی داره اگه اینقدرحساس باشی داغون میشی برای حفظ زندگی وارامشت یه وقت هایی خودگذشتگی کن

برای سلامتی دخترم دعاکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز زنگ زد گفت من نمیتونم برم مادر شوهرم میگه مگه از خواهرت مهمتر کاری هست برات

خب شوهرت شب بره صبح بیاد با هم بیرین گردش عزیزم ناراحت نشی اما شوهرتم مقصره شب بره صبح قبل اینکه بیدار شه بزنه بیرون بعدشم بگه برا دوستم کاری پیش اومد خودش باید مدیریت کنه 

بخدا هر روزمون رو اینطور میکنه فقط بخاطر این نرفته که من و شوهرم نریم

خوب اون می بینه تو داری حرص میخوری خوشش میاد ادامه میده😦

با همسرت قرار بزار بگو بیا بریم بیرون به خواهرشوهرت هم نگو و نذار بفهمه😈

همتون رو دوست دارم :)                          

ببین عزیزم براساس تجربه خودم میگم.شایدبعدازدواج دیگه نتونی باخانوادت خوش بگذرونی.پس سیزده بدرتو باهاشون باش بشوهرتم چندوقت محل نده.مثل خودش که چسبیده به خواهرش....بچسب به خانوادت!

البته غرورشو نشکنیا....بگو عزیزم دوست داشتم باتوباشم ولی خب دیدم خواهرت دوست داره بیشترباهات باشه گفتم بذار راحت باشه😁😁😁😁😁

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
خدا به دادت برسه خواهرشوهر مجرد سن بالا توو خونه... بیشتر از این نزار دخالت کنه.... با احترام جلوش ...

شوهرم نمیدونم که چرا میگه گناه داره اون دختر هست تو خونه تنها باشه خودشم بیرون نمی ره ما باید دوتایی بریم پیشش سال بعد که مستقل شدیم خودمون میریم بخدا دیگه نمیتونم خستم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

فعلا تحمل کن چون نزدیک عروسیته ولی بعد عروسی اصلا بهش رو نده که بخواد دخالت کنه

خواهان آنم که ضربان قلبتان به لبخندهای مکرر تکرار شودوهرآنچه به دل آرزو داریدبی بهانه ای از آن شما باشد
شوهرم دیروز با برادرش هم دعوا کرد میگن ما نمیدونم نباید تنهاش بذاری

اونم پا میشد میرفت باهاشون اگه میبینی موضوع جدیه خودت با خانوادت برو بزا شوهرت بفهمه مطیع خانوادش نیستی

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍
ببین عزیزم براساس تجربه خودم میگم.شایدبعدازدواج دیگه نتونی باخانوادت خوش بگذرونی.پس سیزده بدرتو باها ...

شوهرم میگه باید تو هم بیای

اینطور که توصیف کردی شوهرتم زیادی رو داده بهشون.وگرنه قال گذاشتن خواهرش کاری نداره.دختر هجده ساله نیست که مراقبت بخواد.چهل سالشه.والا.پس شوهرتم مقصره.یخورده تنهابمونه ببینه تو براخودت خوش گذروندی شاید تلنگری باشه واسش.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
اونم پا میشد میرفت باهاشون اگه میبینی موضوع جدیه خودت با خانوادت برو بزا شوهرت بفهمه مطیع خانوادش نی ...

عمدا نرفته به شوهرم میگفت اگه تو بری میرم

شوهرم میگه باید تو هم بیای

بهانه بیاربگو نشد.شوهرمنم ازاین حرفازیادمیزد پشیمونم بهمشون گوش کردم.کسیکه توعقد اینجوریه بعدازدواجم همینطوره بنظرمن.

برید تا ظهر دوتایی بمونید پیشش توام خوش بگذرون با همسرت تا حالش جا بیاد بعد ناهارم بزنید بیرون با هم برید تفریح تا خودش تنها بمونه

خواهان آنم که ضربان قلبتان به لبخندهای مکرر تکرار شودوهرآنچه به دل آرزو داریدبی بهانه ای از آن شما باشد
باخانوادت برین بیرون خوش بگذرونین عکس پروفایل بذار و دل شوهرتو اب کن.محلشم نده ‌.هم بمونه وردل ...

والا😆

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
عمدا نرفته به شوهرم میگفت اگه تو بری میرم

عجب ادمی.😠😠😠😠😠