2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 72 پست
من‌با عقدم میشه ۳ سال.... فقط خدا رحم کرده شهر غریبیم...وگرنه زمانیایی که میاییم شهرستان هنیشه با ش ...

خدا رو شکر که شوهرت خوبه به نظر منم دور بودن از خانواده شوهر خیلی خوبه حتما میخونم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
دیشب دعوا کردم میگم آخه چرا همیشه تو روزهای شادمان اینطور میکنن

بعضی هارونمیشه تغییرداد سعی کن باهمسرت درمورداین مسائل صحبت کنی اون که باهات باشه دیگه کسی نمیتونه برات مشکلی ایجاد کنه 

برای سلامتی دخترم دعاکنید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میگه یه ماه رو طاقت بیار کلا مستقل شیم بعد من دیگه دور اونا پیدام نمیشه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

به نظر من شما وسايل پيك نيك رو جمع كن،گوشتتم حاضر كن بعد شوهرت زنگ بزنه به خواهرش بگه مااا شب ميايم اونجا و بعد فردا ميخوايم بريم تفريح اگر ميخواي تو هم بيا اگرم نه شب پيشت ميمونيم و فردا خودمون ميريم،به نظر من برنامتون رو تغيير ندين لزومي نداره خونه بمونين كه!

بعدم حتي اگه بهش نگفتين بياد شب دوتايي برين پيشش بمونين و فرداش ساعت ١٠ اينا بگين ما داريم ميريم يكي دو ساعت برميگرديم حتي توضيحم ندين كجا و چيكار برين با خيال راحت عصر كه شد زنگ بزنين بگين ميخواي بيايم پيشت يا راحتي تا بقيه برگردن؟بسته به جوابش يه كاري كنين

میگه یه ماه رو طاقت بیار کلا مستقل شیم بعد من دیگه دور اونا پیدام نمیشه

عزیزم ایشالا خوشبخت شب.

خواهر شوهرتم عجب مارمولکیه

نرفته مسافرت که شوهرت نیاد پیشت😂 وای 

چطور مثل بچه ها رفتار میکنن باهاش و سفارش میکنن تنها نمونه :/ حالا 2 ساعت در روز تنها باشه چی میشه مثلا. 

شما هیچ کاری نکن به قول دوستمون رو شوهر ت فقط کار کن چون فقط خودش میتونه درست کنه شرایط رو. اصلا نذار شوهرت بین تو و خانوادش هر دفه بخواد انتخاب کنه که تحت فشار باشه. هرچند خودت گفتی سختی زیاد داشتید به خاطر انتخابت ولی میبینی که باز تو منگنه هست.

نذار از طرف تو هم تو فشار باشه فقط بهش آرامش بده 

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤
به نظر من شما وسايل پيك نيك رو جمع كن،گوشتتم حاضر كن بعد شوهرت زنگ بزنه به خواهرش بگه مااا شب ميايم ...

مرسی عزیزم فدات

عزیزم ایشالا خوشبخت شب. خواهر شوهرتم عجب مارمولکیه نرفته مسافرت که شوهرت نیاد پیشت😂 وای  چط ...

عزیزم تو بودی تو شرایط من چیکار میکردی میرفتی پیش خواهرشوهر 

عزیزم تو بودی تو شرایط من چیکار میکردی میرفتی پیش خواهرشوهر 

عزیزم من بودم با شوهرم هماهنگ میکردم که بیرون بریم و بگردیم اما دلیلی نداره توضیح بدی کجا چون دوباره خواهر شوهرت نقشه میکشه خراب کنه. ببین وقتی میبینی  میخواد که برنانه شما رو بهم بزنه پس کلا مریضه.  با آدم مریض هم نمیشه جنگید چون بدتر میکنه پس کنار بیا فعلا بعد از ازدواج کلا فاصله بگیر ازش.

امشب برو پیش شوهرت فردام برنامه رو مث چیزی که میخواستین جلو برین. لزومی نداره توضیح بدی کجا میرین. بگو میرین خرید گردش قدم زدن یا هر چی. بکو زود بر میگردین . یه کار دیگم میتونی کنی. شوهرت بزنه بیرون نمایش بازی کنه که دوستش بش زنگ زده و میره پیشش بعد بیاد پیش شما. کلا ریش و قیچی دست شوهرته گلم 

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤

عب نداره به شوهرت بگو باشه ميريم پيش خواهرت ولي به شرطي كه شب دوتايي بريم يه رستوران خوب😜

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

عزیزم من بودم با شوهرم هماهنگ میکردم که بیرون بریم و بگردیم اما دلیلی نداره توضیح بدی کجا چون دوباره ...

مرسی گلم

عب نداره به شوهرت بگو باشه ميريم پيش خواهرت ولي به شرطي كه شب دوتايي بريم يه رستوران خوب😜

فدات مرسی بخدا خستم اونقد عصبی هستم که نگو  اگه عروسی زود می رسید خوب میشد روزها میگذره او نقد میترسم نکنه چیزی بشه 

فدات مرسی بخدا خستم اونقد عصبی هستم که نگو  اگه عروسی زود می رسید خوب میشد روزها میگذره او نقد ...

دقيقا عين من

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

باخانوادت برین بیرون خوش بگذرونین عکس پروفایل بذار و دل شوهرتو اب کن.محلشم نده ‌.هم بمونه وردل ...

استارتر بهترین فک اینه برا چی بمیری برو باخانوادت شوهرتم پیش اجی جونش باشه برو خوش بگذرون

۹۹/۹/۹  💖💖