2777
2789
عنوان

پسر مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 124 پست
خب بنطرم اگه میتونی واقعا از ته دل بری سمت دین و خدا اینا برو و گرنه ک هردوتاتون بگا میرید وسلام

نه من یه مدتی ذهبی بودم کلاس قرآنم میرفتم مسجد میرفتم حتی چادریم بودم یه دفعه همه رو ول کردم، میتونم برگردم چون قبل این آقا پسرم من سمت دین بودم بدون هیچ منظوری

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مدل پسرا ارتباط بامادرشون جوابه

مادرش رو پیدا کن بعد مسجد اینا برو نزدیک مامانش و باهاش صحبت کن در کل خودی نشون بده

من پسر عموی خودم هم مذهبیه ازدواج اولش با انتخاب خودش بود ولی ازدواج دومش با مادرش چشم بسته قبول کرد:)

این مدل پسرا ارتباط بامادرشون جوابهمادرش رو پیدا کن بعد مسجد اینا برو نزدیک مامانش و باهاش صحبت کن د ...

واییی راست میگی

میترسم اینکارو بکنم مادرش بهم بگه آویزون وگرنه خودمم دوس دارم چنین کاریو بکنم

اگر خودتون مذهبی نیستید بعید به نظر میرسه بتونید جذبش کنید ضمناً اینجور پسرا رو باید اول مادرشون رو ...

نمیدونم دوس دارم یه مدتی برم مسجد(لطفا هیت ندید که دارم از دین استفاده میکنم چون من خودمم قبلا مذهبی بودم و اهل مسجد رفتن) دوباره اون ورژن خودمو شروع کنمم

واییی راست میگیمیترسم اینکارو بکنم مادرش بهم بگه آویزون وگرنه خودمم دوس دارم چنین کاریو بکنم

نه خوب مستقیم نمیخوای بگی میخوام با پسرت ازدواج کنم که:/

میری باهاش صحبت میکنم اگر نماز جماعت شرکت میکنه تو هم برو سعی کن بری کنارش با بحث های مختلف سر صحبت رو باز کن

به نظرت خودت این کار درستی ممکنه دوبار چادر بپوشیولی بعد مدتی بهش نرسی از همه چیز زده بشی

درسته واقعا اگه بهش نرسم حتی از خودمم متنفر میشم از الان مطمعنم

نه خوب مستقیم نمیخوای بگی میخوام با پسرت ازدواج کنم که:/میری باهاش صحبت میکنم اگر نماز جماعت شرکت می ...

وای خیلی ممنون باید بفهمم کدوم مسجد میره که منم برم😅🥲

پس اگه می خوای بری جلو خود واقعیت برو نه پشت چادر خودت قایم کنی

من پشت چادر قایم نمیکنم عزیزم  فقط به ورژن قبلیم برمیگردمممم

نمیدونم دوس دارم یه مدتی برم مسجد(لطفا هیت ندید که دارم از دین استفاده میکنم چون من خودمم قبلا مذهبی ...

یه سوال یعنی کسی ک چادر نمیپوشه و مسجد نمیره، مذهبی نیست؟ والا من خودم با حجابم ولی الان چادر نمیپوشم.  قبلا میپوشیدم. مسجد هم فقط برای ماه محرم و رمضان اونم چند روز مهم رو میریم. ولی اعتقاد دارم به خدا و  دعا و قوانین اسلام. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌.