من اکسم بسیار مذهبی بود . کار خاصی نکردم . تو یه کاری باید ارتباط میگرفتیم یه مدت همو دیدیم اینا هردو از هم خوشمون اومد رابطه کم کم عاطفی شد . بااینکه من نقطه مقابلش بودم . حجاب و اعتقاد و... کلا نقطه مقابل عقایدش بودم
اگر خودتون مذهبی نیستید بعید به نظر میرسه بتونید جذبش کنید ضمناً اینجور پسرا رو باید اول مادرشون رو جذب کنید خودشون معمولاً پا پیش نمیذارن و تایید خانواده براشون ارجحه
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............
لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همهچیز پیچیده بود. چطور یهسری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه:(