2777
2789
عنوان

پسر مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 124 پست
نمیدونم دوس دارم یه مدتی برم مسجد(لطفا هیت ندید که دارم از دین استفاده میکنم چون من خودمم قبلا مذهبی ...

چرا هست بدیم عزیزم

تو تلاشت رو بکن

آرایش خوشگل دخترونه کن کت حجاب بهت بیشتر بیاد بعد برو با مادرش خیلی متین و مهربون و با شخصیت طرح دوستی بریز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این اولین اختلاف میشه.. چیکارش داری... بزار اون فضای خودش باشه تو هم اذیت نمیشی... اونم اذیت نمیشه.

آخه دوسش دارم واقعا تایپمه، بحث ازدواجم باشه واقعا از ته دلم دوسش دارم و باهاش ازدواج میکنم، همه چیش تایپمه

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...

چرا هست بدیم عزیزمتو تلاشت رو بکنآرایش خوشگل دخترونه کن کت حجاب بهت بیشتر بیاد بعد برو با مادرش خیلی ...

مرسی بابت راهنماییت واقعا از امشب باید برگردم به اون ورژن مذهبی بودنم و با مادرش خوب باشم...

ناراحت نشو این نگفتم عصبی بشیفقط خواستم بگم اگه چادر می‌کنی چه بهش رسیدی چه نه افسرده نشی

نه درسته عصبی نمیمش عزیزم فقط فکر اینکه نتونم بهش برسم و اون با یکی دیگه ازدواج کنه چون تو یه محله ایم ازدواجشون میبینم واقعاا قلبم میشکنه و از خودم متنفر میشم 

خیلی مذهبی بود بعد یه دختر غیرمذهبی عاشقش شده بودآخر با هم ازدواج میکننببینش قشنگه سینماییه

وای برم دانلودش کنم مث ماست😂

خوب همین من به فکر تو هستم ممکنه تا سالیان طولانی بهش فکر کنی

درسته ولی برام دعا کن عزیزم بتونم بهش برسم، اونم بهم فکر بکنه و بتونیم ازدواج کنیم اگه تو فکر دوستیم نیست و بخاطر اعتقاداتش 

آخه دوسش دارم واقعا تایپمه، بحث ازدواجم باشه واقعا از ته دلم دوسش دارم و باهاش ازدواج میکنم، همه چیش ...

میگی تایپمه... هنوز مرحله اول موندی دختر خوب... ازدواج با اون چیزی که فکرشو میکنی فرق میکنه...

من خودم از نزدیک دیدم همچین موردی... 

اولا که سنتی ازدواج میکنن... مادرشون پیدا میکنه

دوما سخت گیری های خاص خودشونو دارن... مثلا با ماشین یکی میرن جایی پسره دقیقا پشت راننده می شینه و دختره باید صندلی کناری بشینه. چرا؟ از تو آینه وقتی راننده پشت نگاه میکنه چشمش به زن ایشون نیفته!! حتی اگه راننده برادر خودش باشه... 

همیشه زنش چادر سر کنه. ساپورت نپوشه... ساق دست داشته باشه... یه تار مو بیرون نباشه... هر هفته و شبای محرم هیئت و...

من نمیگم اینا بد هستا... من خودمم مذهبی هستم ولی اینقدر دقیق نیستم. این گوشه ای از زندگی این جور آدماست. البته ظاهرش...