2777
2789
عنوان

پسر مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 124 پست
میگی تایپمه... هنوز مرحله اول موندی دختر خوب... ازدواج با اون چیزی که فکرشو میکنی فرق میکنه...من خود ...

این پسری که من دیدم فک کنم تمام این شخصیت هارو داره، بنا به شغلشم، ولی شاید بهم بگید خنگ، ولی حاضرم همه ی اینارو قبول کنم بخاطرش

بی تواما به چه‌حالی من از آن کوچه گذشتم...

مرسی بابات راهنماییت واقعا از امشب باید برگردم به اون ورژن مذهبی بودنم و با مادرش خوب باشم...

آره عزیزم خیلی راحته

خوشگل باش

چادر سر کن 

برو با مادرش گرم بگیر و لبخند داشته باش

اگر قسمت هم باشید به سرعت پیش خواهد رفت ان شاءالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می تونی باهاش حرف بزنی؟؟؟

یعنی چطوری تو مجازی؟ تو مجازی که نه شماره ای ازش دارم نه هیچی بعدم میترسم بهش اعتراف کنم اونم صد درصدددد‌ خوشش نمیاد اون مذهبیه نمیشه که باهاش حرف بزنم

اگه هم منظورت حرف زدن عادیه که روم نمیشه، بنظرت میشه بهش سلام کنم؟

میگی تایپمه... هنوز مرحله اول موندی دختر خوب... ازدواج با اون چیزی که فکرشو میکنی فرق میکنه...من خود ...

یعنی کسی ک چادر نمیپوشه و مسجد نمیره، مذهبی نیست؟ والا من خودم با حجابم ولی الان چادر نمیپوشم. قبلا میپوشیدم. مسجد هم فقط برای ماه محرم و رمضان اونم چند روز مهم رو میریم. ولی اعتقاد دارم به خدا و دعا و قوانین اسلام. نماز هم میخونم. ولی دلم میخواد عادی باشم همه جا. نه افراط ن تفریط.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

آره عزیزم خیلی راحتهخوشگل باشچادر سر کن برو با مادرش گرم بگیر و لبخند داشته باشاگر قسمت هم باشید به ...

آرایش ملیح که میکنم خوشگل میشم آره، باشه حتما این کارو میکنممم

این پسری که من دیدم فک کنم تمام این شخصیت هارو داره، بنا به شغلشم، ولی شاید بهم بگید خنگ، ولی حاضرم ...

ما نمیگیم خنگ عزیزم... 

ولی یه مدت سعی کن اونجوری زندگی کنی... ببین میتونی؟ حرف اطرافیان و... 

ما نمیگیم خنگ عزیزم... ولی یه مدت سعی کن اونجوری زندگی کنی... ببین میتونی؟ حرف اطرافیان و...

یهو عوض بشم باز ممکنه شک کنن ولی مهم نیتس اگه تهش اون باشه

آره میتونم فقط یه کوچولو متقاعد کردن خانواده سخته یهو عوض بشم تعجب میکنن بعلاوه ی اطرافیان 

یعنی کسی ک چادر نمیپوشه و مسجد نمیره، مذهبی نیست؟ والا من خودم با حجابم ولی الان چادر نمیپوشم. قبلا ...

نه منظورم اون نبود

اخرشم بخونی می بینی نوشتم خودمم مذهبی هستم ولی اینجوری نیستم

ولی متاسفانه اون کسی که من مثال زدم اصلا خانواده خوبی به لحاظ اخلاقیات ندارن... خیلی راحت دل می شکنن و احترام بزرگتر نداارن و دروغ هاشونم که ماشالله... 

البته که باز به مذهبی بودن ربطی نداره

نه منظورم اون نبوداخرشم بخونی می بینی نوشتم خودمم مذهبی هستم ولی اینجوری نیستمولی متاسفانه اون کسی ک ...

درسته

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

نه متاسفانه

باید مثل خودش بشی خب.اصولا مداحا محجبه و مذهبی پسندن.شوهر من هم مذهبیه هم مداح اهل بیت.همشم تو هییت هست.آشناییمونم تو موسسه زیر نظرشون بود.من مربیش بودم تو امور فرهنگی.منم مثل خودت عاشقش شدم یادش بخیر الانم بابای دوتا بچه هامه.

یهو عوض بشم باز ممکنه شک کنن ولی مهم نیتس اگه تهش اون باشهآره میتونم فقط یه کوچولو متقاعد کردن خانوا ...

یهو عوض نشو ا.ل جوراب کلفت بخر بپوش بعد اروم اروم موهاتو بده تو بعد مانتو هات رو بلند کن بعد شلوار تنگ نپوش بعد نماز بخوان بعد چادر بپوش بعد برو مسجد

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

باید از دریچه مادر وارد بشی

آخه مادرشم کلا یه بار دیدم😶

ولی خوب باید از این دریچه به قول تو وارد شد🥲😂

باباش با بابام خیلی خوبه تنهاااا ایننن

خو باید صبر کنی شاید بشه کار دیگه نمیشه کرد

یا مثلا دعوتشون کنید خونه تون 

ولی اگ خودت مذهبی نیستی زندگی‌خوبی نمیشه حرف گوش بده

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

یهو عوض نشو ا.ل جوراب کلفت بخر بپوش بعد اروم اروم موهاتو بده تو بعد مانتو هات رو بلند کن بعد شلوار ت ...

نه من همین الانشم لباسای گشاد میپوشم با مانتو های بلند فقط موهامو میدم بیرون اونم بازشون نمیکنم میبافمشون، لاک و این چیزا رو هم میزنم و آرایش میکنم، وگرنه از لحاظ لباس تنگ و این چیزا اصلا نمیپوشم

میخوام یکم آرایشم کم کنم که ملیح باشه و موهامو کم کم بدم و بالا بعدش چادرمو بپوشم 

ببین اصلا نگران حرف مردم نباش

برای شروع فقط وقتی مسجد میری چادر سر کن

اصلا به مادرت بگو که باهات همکاری کنه با مادرش دوست بشه رفت و آمد کنید، اگر نشد فیلم آقا زاده رو حتما ببین

دختره با طرح و نقشه پسره رو جذب کرد

جذب پسرا واقعا راحته فقط باید خوشگل و شیرین باشی