2777
2789

اگه خبر بدی بود با اون فونت نمیزدن 

فکر کنم هر دفعه یه شهر رو مینویسن

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😦ن بابا ظهر اخبار گفت چیه ها چیز بدی نبود نترس قبل اینم ایلام جان بود

قضیه اصفهان کلا فرق داره فکرکنم

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

قضیه اصفهان کلا فرق داره فکرکنم

ن ظهر اخبار می‌گفت معرفی جاذبه های اصفهان یا هم چین چیزی .هر دفعه ی شهر 

ایران من چی آوردن سر تو غمگینی ، چرا یه روز خوش نمی بینی ،ما این روزا رو یادمون میمونه ،بازم میزنه تو این خاک جوونه ،

ن ظهر اخبار می‌گفت معرفی جاذبه های اصفهان یا هم چین چیزی .هر دفعه ی شهر

میدونم اینو 

ولی امروز سایت چیز دیگه ای میگفت

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

هر هفته مخصوص یه شهر یا استانه؛ پویش ایرانِ جان. برای معرفی توانمندی های اون استان

حالا نوبته اصفهانه. دقت کنی مستندا و برنامه های تولید اصفهانم زیاد پخش میشه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
تخلیه بخاطر فرونشست ..بخاطر خشکوندن رودخونه زاینده رود کل اصفهان فرونشست پیدا کرده لعنت ب بانیش

ممنون .دقییقا .

چی ب سرمون اومده

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍