سلام بچه ها من ۸ روزه عمل بایپس مینی کردم ۱۳۲کیلو وزنم بود و الان ۱۲۲ هستم ببین حالم خیلی بده😭 تموم گوشت تنم درد میکنه مث از باشگاه میای اولین جلسه الان اونجوریم سمت چپ بدنم و جای درنمم که دردش بماند هررروز دارم شیاف میکنم گرسنم نی ولی ذهنم گشنشه غذا میخواد دارم دیوانع میشم جرئتم ندارم ب کسی بگم چون همه ناراضی بودن
وای نباید با دکترت مشورت کنی ؟ بدونی طبیعیه یا نه به نظرم پنهونش نکن شاید لازم باشه کاری انجام بدی ، من سه روزه پیشه برمک قلی زاده بایپس کردم فعلا که خداروشکر خوب پیش رفته و چند کیلو هم کم کردم و برخلاف تصورم اصلا گرسنه نیستم و میلم به هیچی نمیکشه حتی ذهنمم غذا نمیخواد و
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای نباید با دکترت مشورت کنی ؟ بدونی طبیعیه یا نه به نظرم پنهونش نکن شاید لازم باشه کاری انجام بدی ، ...
وای چقدر خوب که کامنتتو دیدم منم چند روز دیگه پیش همین دکتر شما برمک قلی زاده نوبت اسلیو دارم و با اینکه خواهرم جلو چشمم عمل کرد و دیدم که اصلا گرسنه نبود و مشکلی نداشت ولی همش استرس دارم نکنه بعد عمل همش گرسنم باشه و دلم غذا بخواد که شمام میگی اصلا اینجوری نیست