2777
2789
عنوان

عمل بایپس

143 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها من ۸ روزه عمل بایپس مینی کردم ۱۳۲کیلو وزنم بود و الان ۱۲۲ هستم ببین حالم خیلی بده😭 تموم گوشت تنم درد میکنه مث از باشگاه میای اولین جلسه الان اونجوریم سمت چپ بدنم و جای درنمم که دردش بماند هررروز دارم شیاف میکنم گرسنم نی ولی ذهنم گشنشه غذا میخواد دارم دیوانع میشم جرئتم ندارم ب کسی بگم چون همه ناراضی بودن 

الان بهتر شدی؟دکترت کی بود؟

من از درن وحشت داشتم میگفتن خیلی درد داره بخاطر همین دکتریو انتخاب کردم که درن نذاشت خیلی راحت بودم اصلا بعد عمل یه ادم عادی بودم سوند هم نداشتم

دکترم طاهر تیموری بود

وای نباید با دکترت مشورت کنی ؟ بدونی طبیعیه یا نه به نظرم پنهونش نکن شاید لازم باشه کاری انجام بدی ، من سه روزه پیشه برمک قلی زاده بایپس کردم فعلا که خداروشکر خوب پیش رفته و چند کیلو هم کم کردم و برخلاف تصورم اصلا گرسنه نیستم و میلم به هیچی نمیکشه حتی ذهنمم غذا نمیخواد و

فکر بهش حالمو بد میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نباید با دکترت مشورت کنی ؟ بدونی طبیعیه یا نه به نظرم پنهونش نکن شاید لازم باشه کاری انجام بدی ، ...

وای چقدر خوب که کامنتتو دیدم منم چند روز دیگه پیش همین دکتر شما برمک قلی زاده نوبت اسلیو دارم و با اینکه خواهرم جلو چشمم عمل کرد و دیدم که اصلا گرسنه نبود و مشکلی نداشت ولی همش استرس دارم نکنه بعد عمل همش گرسنم باشه و دلم غذا بخواد که شمام میگی اصلا اینجوری نیست