2777
2789

اگه خبر بدی بود با اون فونت نمیزدن 

فکر کنم هر دفعه یه شهر رو مینویسن

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😦ن بابا ظهر اخبار گفت چیه ها چیز بدی نبود نترس قبل اینم ایلام جان بود

قضیه اصفهان کلا فرق داره فکرکنم

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

قضیه اصفهان کلا فرق داره فکرکنم

ن ظهر اخبار می‌گفت معرفی جاذبه های اصفهان یا هم چین چیزی .هر دفعه ی شهر 

ایران من چی آوردن سر تو غمگینی ، چرا یه روز خوش نمی بینی ،ما این روزا رو یادمون میمونه ،بازم میزنه تو این خاک جوونه ،

ن ظهر اخبار می‌گفت معرفی جاذبه های اصفهان یا هم چین چیزی .هر دفعه ی شهر

میدونم اینو 

ولی امروز سایت چیز دیگه ای میگفت

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

هر هفته مخصوص یه شهر یا استانه؛ پویش ایرانِ جان. برای معرفی توانمندی های اون استان

حالا نوبته اصفهانه. دقت کنی مستندا و برنامه های تولید اصفهانم زیاد پخش میشه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
تخلیه بخاطر فرونشست ..بخاطر خشکوندن رودخونه زاینده رود کل اصفهان فرونشست پیدا کرده لعنت ب بانیش

ممنون .دقییقا .

چی ب سرمون اومده

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍