2777
2789
عنوان

نگهداری از گربه

15140 بازدید | 47 پست

دوست جونایی که گربه دارین میشه لطفا راهنماییم کنین ۰ هزینه های اولیه مثل واکسیناسیون و قرص انگل و لوازم و ۰۰۰ و همین طور ماهانه نگهداری از گربه چقدره ۰ خیلی دلم گربه میخواد ولی میترسم از پس هزینه هاش بر نیام 

بچه بیار متاهلی گربه چیه بعد چند سال میمیره میمونی تنها

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه بیار متاهلی گربه چیه بعد چند سال میمیره میمونی تنها

بچه دارم خوشگلم ۰ یک دختر ۱۸ ساله و یک دختر ۱۱ ساله ۰ ولی چکار کنم ۰ عاااااشق گربه ام ۰ خصوصا الان تنها چیزیه که میتونه کمی شادم کنه 

من اصلا علاقه ای به حیوانات ندارم. حتی به جوجه هم نمی تونم دست بزنم یه جورایی چندشم میشه. خیلی سعی کردم دوست داشته باشم اما نشد.

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
بچه دارم خوشگلم ۰ یک دختر ۱۸ ساله و یک دختر ۱۱ ساله ۰ ولی چکار کنم ۰ عاااااشق گربه ام ۰ خصوصا الان ت ...

اگه دوس داشتین از گربه هایی که رایگان واگذار میشه بیارین خیلی کاره قشنگیه مظلومن بی پناهن 

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی ...😍

فکر نکنم چندان هزینه زیادی داشته باشه البته خبر ندارما حدس زدم

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕

هزينش زياد نيست

واكسيناسيون و شناسنامه صد تا صدو پنجاه ميشه

اگر بخواي عقيمش كني كه بهتره مكني هزينه داره بستگي به دامپزشك داره

سعي هم كن به غذاهاي مخصوص گربه عادتش ندي همون غذاي خونه بخوره عاليه

كلا هزينه گربه كمتر از سگه

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

والله  فکر کنم هزینه هش یکم زیاده 

من اونروز طوطیمو بردم دکتر 

یه دفعه 140تومن 

یبار 68تومن 

یبارم سی تومن فقط در عرض چهار روز شد هزینه دکترش 

فکر کنم گربه بیشتر باشه واکسن و کیف و دارو و شامپو هزارتا چیز میز دیگه میخواد

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
اگه دوس داشتین از گربه هایی که رایگان واگذار میشه بیارین خیلی کاره قشنگیه مظلومن بی پناهن 

اخه اونا رو هم باید ببره دکتر دیگه کلی دوا و درمون میخواد ببینن سالمه یا نه   

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
من3تادارم ولی به شیوه خیلی سنتی وقدیمی توحیاط زندگی میکنن24ساعته هم بفکرخوردنن    

3 تا 😲خدا قوت ولی خیلی خوب کردی خونه راه ندادی 

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕