2777
2789
عنوان

نگهداری از گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 15140 بازدید | 47 پست

استارتر جان یه خانواده با درآمد معمولی از عهده اش بر میاد...یکی از کاربرها به نام یگانه یه بچه گربه چند روزه از تو پارک  پیدا کرد دیروز ،میخوای برو ازش بگیر بزرگش کن..ماده و چند رنگ و خوشگله

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
هزينش زياد نيست واكسيناسيون و شناسنامه صد تا صدو پنجاه ميشه اگر بخواي عقيمش كني كه بهتره مكني ه ...

درسته خيلي هزينه بر نيست فقط اگر غذاي خونه ميدي حتما دقت كن كه توش پياز نباشه كه سمه براي گربه ، خيلي زحمت كمي داره نگهداري گربه در مقايسه با سگ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوس داشتین از گربه هایی که رایگان واگذار میشه بیارین خیلی کاره قشنگیه مظلومن بی پناهن 

دقيقا 

بهتره گربه نخري يه گربه  بي سرپرست بگيري

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه
3 تا 😲خدا قوت ولی خیلی خوب کردی خونه راه ندادی 

آره دیگه مامانشون اوردتحویل من دادخودش رفت😆اوایل می اومدسرمیزدالان که توکوچه میبینمش تحویلم نمیگیره روشواونورمیکنه میره😂

استارتر یه نژاد طوطی هست به اسم کاکادو آمبرلا 

تو گوگل بزن بیاره برات وای یه پرنده بلاییه بیا و ببین قشنگ حرف میزنه خیلی خیلی خوشکله پول داشتم میخریدم گرونه متاسفانه 

بدجور عاشقش شدم یه صدای بلندیم داره😀

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
آره دیگه مامانشون اوردتحویل من دادخودش رفت😆اوایل می اومدسرمیزدالان که توکوچه میبینمش تحویلم نمیگیره ...

😂😂😂😂😂بی وفاس پس

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕
والله  فکر کنم هزینه هش یکم زیاده  من اونروز طوطیمو بردم دکتر  یه دفعه 140تومن  ...

اولش یه خرج واکسن میکنه و یه سری لوازم بازی،بعد دیگه خرج آنچنانی نداره

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
اخه اونا رو هم باید ببره دکتر دیگه کلی دوا و درمون میخواد ببینن سالمه یا نه    

بستگی داره بعضیا گربه هایه خیابونو میبرن دکتر واکسن میزنن عقیم میکنن بعد نمیتونن نگه دارن واگذار میکنن اگرم کسی پیدا نشه میبرن یه جا میذارنشون😔گربه اگه دو هفته تو خونه باشه دیگه بیرون نمیتونه زندگی کنه😥

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی ...😍

خيلي سخت نگهداريش من داشتم موهاش همه جا ميريزه و ميچسبه 

حاله ادمو بهم ميزنه

خود گربه رو 2 ميليون گرفته بودم ي دندونش خراب شده بود ٨٠٠ دادم پر كردم 

بايد غذايي مخصوص بدي يا حتما پخته چون انگل ميكنه 

سلام. اول اینکه لطفاً نخر، از یه گربه بی پناه و بی سرپرست نگهداری نکن. اونا هم اگه تحت نظارت دامپزشک باشن هیچ فرقی با گربه های فروشی ندارن. هزینه های نگهداریش نسبت به سگ خیلی کمتره. 

باز هم بستگی به خودت داره، مثلا ممکنه دوست داشته باشی براش اسباب بازی یا غذای تشویقی و... بخری. 

در کل هزینه هاش اصلا زیاد نیست. 

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.
اولش یه خرج واکسن میکنه و یه سری لوازم بازی،بعد دیگه خرج آنچنانی نداره

نمیدونم ولی شنیدم پرشینا خرجشون بالاست 

اونا هم که نازنازی تشریف دارن 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

عروس بخریت هم کم خرجه هم با صداش خونه رو شلوغ میکنه 

بچه من اونروز فوت کرد دلم سوخت خونم سوت و کور شد😔😔😔