2777
2789
عنوان

نگهداری از گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 15140 بازدید | 47 پست

من اگه بیرون باشم و بچه گربه خیلی کوچیک پیدا کنم، میبرم پیش دامپزشک و بعد میارم خونه و میسپارم به دوستان و اطرافیانم. تنها تفاوت اکثرشون با گربه هایی که به فروش میرسن اینه که اسم نژاد و داشتن ویژگی خاص روشون گذاشته نمیشه. اگه بگردی میتونی از کسایی که اینکار رو انجام میدن، بگیری. 

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا اگه بچه گربه تو خيابون ديدين برندارين چون مادرش برميگرده ر اطرافه اگه گربه هم از خيابون ميخواين بردارين  بچم نباشه فقط

موش قشنگم ميدونم كه الان اون دنيايي اما بدون تو همين چند وقت كه بزرگت كردم  فهميدم حس مادري چقدر قشنگه  كاش  ..... 😭😭😭😭

منم دلم نمیخواد پرشین و ۰۰۰ بگیرم چون اونا رو باید عقیم کنی و ۰۰ و من واقعا دلم نمیاد حیوون را عقیم کنم ۰ اگه گربه معمولی و خیابونی باشه ترجیح میدم و میدونم که خیلی شیطون و خرابکارن ۰ ولی بازم دوستشون دارم ۰ بی نهاااایت 

منم دلم نمیخواد پرشین و ۰۰۰ بگیرم چون اونا رو باید عقیم کنی و ۰۰ و من واقعا دلم نمیاد حیوون را عقیم ...

اطلاعه زیادی ندارم ولی چیزی که شنیدم اینه که گربه عقیم شه براش خوبه

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی ...😍

عزیزدلم من یه گربه ی پرشین دارم پنج سالشه ،، از یک سالگی خودم بزرگش کردم ،، ماهانه غذا و خاکی که براش میخرم تقریبا ۲۰۰ تومن میشه ،، واکسن سالانه ش هم ۳۰۰ تومنه ،، هر سه ماه یه بار قرص ضدانگل میخوره اونم ۲۰ تومن ،، اینا خرجای ضروریشه ،، در کنار اینا بستنی و مالت و شامپو و لباس هم هست که بستگی به خودتون داره تهیه بکنید یا نه ،، هر چند وقت یه بارم چکاپ لازم داره و جرمگیری دندون 

سلام امروز ۲ تا بچه گربه پیدا کردم میخوام ازشون نگهداری کنم اما مامانم مخالفه و اینکه بهم هزینه ای نمیده که بخوام پتشاپ بخرم تا پول جور کنم میتونم با سرنگ بهش شیر بدم یا از شیر سوپر مارکت تغذیه کنه خواهشا حواب کامل و زود بدین دستم مونده تو پوست گردو

سلام دوست عزیز 

من ۶ ماهه یه گربه اسکاتیش فولد دارم بن،ظرم خرجشون واقعا بالاس اما می ارزه 

حداقل خرج ماهانشو ۶۰۰ تومنه 

باید ماهانه چکاب ببری غذای خشکشون که واقعا گرونه 

مسواک خود گربه خمیر دندون گربه 

واکسن های زد انگل  ویتامین ها کلسیم ها 

و از همه مهمتر باید تو  تغذیهش دقت کنی عقیمش کنی بهتره 

اما کلا باید باید محبت زیادی بهشون داشته باشی 

💞💕💕💕

من3تادارم ولی به شیوه خیلی سنتی وقدیمی توحیاط زندگی میکنن24ساعته هم بفکرخوردنن    

تو زمستونا بیرون میمونن،مامانم اجازه نمیده گربه بیارم خونه میشه بم بگین چطوری تو حیاط نگه دارم،و ابنکه من اهل زنجانم مو اینجا حسابی سرده/: