2777
2789

سرخ کن بدون روغن نخر بی خوده ببین بالای المنتش همه چربی میبنده بعد از چند سال اصلا هم تمیز نمیشه باید بزاری کنار چون سرطان زا میشه   خریدم پشیمونم مارک فیلیپس ۷ ساله دارم 

مولتی کوکر دارم. عااالیه  مارک فلر دارم  ۱۰ ساله دارم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعد از هر بار استفاده تمیز نمیکردید

تمیز می کردم 

یه جاهایی داره اصلا دستت نمیرسه داخله خیلی بالای سقفش 

پشت المنتا  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
بعد از هر بار استفاده تمیز نمیکردید

باید بعد هر استفاده تمیز کنی وگرنه کثیف میمونه 

رنگ سفید نخر به مرور روبه زردی می‌ره

من چند روز پیش برای جهاز خریدم متاسفانه مارکش یادم نیس 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

تمیز می کردم یه جاهایی داره اصلا دستت نمیرسه داخله خیلی بالای سقفش پشت المنتا

منم ۴سال فیلیپس دارم ولی هربار تمیز کردم حتما شما روغن زیاد میریزی چون روغن زیادباشه میشینه روی المنت من ازروغن استفاده نمیکنم درحد خیلی کم الان سرخ کنم انگار همین الان خریدم واقعا وسیله خیلی خوبیه

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
منم ۴سال فیلیپس دارم ولی هربار تمیز کردم حتما شما روغن زیاد میریزی چون روغن زیادباشه میشینه روی المن ...

من اره روغن میریختم 

الانم نمی دونم چه طور تمیزش کنم فکر کنم باید بازش کنم از هم تا تمیز کنم 

من اره روغن میریختم الانم نمی دونم چه طور تمیزش کنم فکر کنم باید بازش کنم از هم تا تمیز کنم

الان ظرف شو اب وجوش شیرین، سرکه سفیدبریز و۱۵ دقیقه بزار کارکنه تمام چربی‌ها میریزه پایین بعد با یه فرچه مسواکی تمیز کن

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
الان ظرف شو اب وجوش شیرین، سرکه سفیدبریز و۱۵ دقیقه بزار کارکنه تمام چربی‌ها میریزه پایین بعد با یه ف ...

اگر تمیز بشه 

این قدر دعات می کنم 💖💖💖💖💖