2821
2789
عنوان

شوهرم

247 بازدید | 5 پست

بچها ما پنج سال تقریبا ازدواج کردیم دوست نبودیم سنتی اسنا شدیم ی مدت بعد هم ازدواج کردم به اصطلاح خوشمون اومد از هم 

خلاصه شوهرم همیشه میگه من دوست دارم 

حتی امروز ی صحبتی شد بین عشق دوست داشتن گفت من یکم از دوست داشتن بیشتر دوست دارم 

بد دید من خیلی ناراحت شدم هی قسم ایه خورد من عاشقتم 

احساس بدی دارم همیشه یه جوری باهام برخورد میکنه بگه من دوست دارم عاشقت نیستم 

خیلی ناراحتم خیلی قلبم شکسته است 

انقد ناراحتم که حس میکنم خودمو حروم کردم حس خیلی بدیه   نمیدونم چیکار کنم

عجب ،تو هم بگو این حس متقابله

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

کلا مردای این دوره زمونه اکثرا از اذیت کردن خانم ها مخصوصا از طریق بازی با کلمات خوششون میاد، مثه یه مریضه

اهمیت نده، این سری بگو اصن مهم نیست دوسم داری یا عاشقمی، تصمیمش با خودته

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اروم نمیشم اصلا

حق داری عزیزم

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

دختر خوب بیخیال چرا ا شاخک هاش حساس میکنی حالا مثلا عاشق باشه میخواد چه گلی به سرت بزنه که با دوست داشتن نزده ، حساسش نکن و سع کن تو هم این دوست داشتن یه حس خوب بگیری حتی شده ظاهری تا اونم بهتر بهت عشق بورزه

2824
2823
2791
2779
2792