2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفاقت با آدم ناباب تا حالا

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

وقتمو برای آدمای بی ارزش صرف کردم 

زملن رو از دست دادم 

توی روابط بقیه رو ب خودم ترجیح دادم و کلی اشتباه کردم

لعنت به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام این سایت یعنی فحش زشتِ زشتتت به من اگر دیگه بیام این سایت اگر منو دیدید ک نمی بینید دیگه فحش زشت بدیددد

خیلی جاها از خودم زدم و تصمیماتمو بخاطر دیگران عوض کردم اگه به عقب برگردم هرگر اونکارارو دوباره نمیکنم و پای تصمیماتم میمونم و بخاطر هیچ احدی تغییرش نمیدم

کلئوپاترا شعبه‌ی اصلی🦢 (بی‌اعصاب ver)

نمی‌دونم اشتباه زیاد کردم

ولی دوتا ویژگی که مطمئنم میخوام تغییرش بدم چون دلیل اشتباهامه اضطراب زیاد و لذت نبردن از لحظات زندگیمه

همیشه منتظرم ی اتفاقی بیوفته که خوشحال باشم 

و اون اتفاق هم میوفته ولی من بارم خوشحال نیستم چون وارد مرحله بعد مشکل بعد میشم

کاش بتونم از نعمتهایی که خدا بهم داده لذت ببرم بدون فکر اینده

بعضی رفتارو نمیکردم ک برای خودم حرف بذارم💔

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️