2777
2789
عنوان

کیاتاحالاشراب خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2790 بازدید | 182 پست

واقعا شراب و مشروب باهم فرق دارن؟:/ من فکر میکردم یکین

یکیتون بگه فرقشون چیه کدوم مضر تره

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلاً اندک اندک جمع مستان می رسیدند؛ اما این جا ظاهراً میعادگاه کاربران مسته؛

و فوج فوج و شتابان می فروشان و مستان حضور یافته اند و با فروتنی تمام، فوت و فنّ ِ مست کردن اصولی رو به ما یاد می دهند!

من خوردم اصلا مستی نمیاره اونی که مستی میاره مشروب هست گلم این برای بدن هم مفیده

وای کی گفته مفیده برو به سرچ ساده کن خانم دکتر که مضراتی که داره نسبت به اندک فوایدی چند صد برابره ضمنا حرامه حرام

چیز خاصی نیست مستی واینام نمیاره یه حالت سرخوشی وسستی داره فقط به قول شوهرم انگار بدن ریستارت پیشه

خیلیا دیدم میخورن هم خانم هم آقا

وهم دیدم برای مصرف خودشون درست میکنن

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

عزیزم شراب چیز بدی نیس

حتی بابای خودم هفتهای دو سه بار بعد از غذا میخوره

البته بابام اصلا دوس نداره در حد نصف لیوان بزور میخوره برا معدهش خیلی خوبه. تاحالا ندیدم کسی شراب بخوره تغییرحالت بده🤣

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

عزیزم شراب چیز بدی نیسحتی بابای خودم هفتهای دو سه بار بعد از غذا میخورهالبته بابام اصلا دوس نداره د ...

فرق شراب با مشروب چیه

مزه شراب چطوریه

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

واقعا شراب و مشروب باهم فرق دارن؟:/ من فکر میکردم یکینیکیتون بگه فرقشون چیه کدوم مضر تره

😁😁😁😁😁 شراب و عرق. چرا همش دنبال تفاوت هایی؟ دنبال تفاهم ها باش. هر دو مجلس گرم کنند

واقعا شراب و مشروب باهم فرق دارن؟:/ من فکر میکردم یکینیکیتون بگه فرقشون چیه کدوم مضر تره

شراب برای بدن مفید هم هست و درصد خیلی پایینی الکل داره

عر ،،،ق وی ،،سکی ودکا ضرر داره برای بدن چون درصد الکلش خیلی بالاس

شراب برای بدن مفید هم هست و درصد خیلی پایینی الکل داره عر ،،،ق وی ،،سکی ودکا ضرر داره برای بدن چون ...

اها چه جالب تاحالا جدی فکر میکردم یکین مزه شراب چطوریه؟

😁😁😁😁😁 شراب و عرق. چرا همش دنبال تفاوت هایی؟ دنبال تفاهم ها باش. هر دو مجلس گرم کنند

کنجکاوم بدونم این تاپیکو نمیزدن فکر میکردم یکین خخ