2777
2789

فروختن گوشی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم

امیدوارم برات مفید یاشن

اولین مرحله اینه که تو عمیقا متوجه بشی باید دوری کنی از گوشی اون وقت راه برات باز میشه

دوم این که شما باید تا جای من ممکن وقتتون رو مفید پر کنید

یعنی چه میدونم باشگاهی ، شغلی ، کلاسی یا حتی یه مسیولیت توی خونه برای خودت بتراشی

مثلا ناهار درست کردن با شما باشه

اون وقت تایم ظهرتون از گوشی دور هستید

دوم اینکه یه برنامه ای هست که البته یه سری گوشی ها خودشون دارن 

هر هفته بهت میگه چقدر از گوشی استفاده کردی

وقتی با ساعت های ۶ ساعت ۷ ساعت مواجه بشی!!!خودت شرمنده میشی و تلاش میکنی به هدفت که مثلا ۴ ساعته برسونی

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ولی من میخوام انجامش بدم

والا من که حتی دو ماه گوشیمو دادم مامانم کامل جمعش کرد اما بازم گیرش اوردم و خلاصه که نشد😂😂

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
😆 مشکل اینه باید بخاطر یه برنامه ای هر روز یه ساعت گوشی دستم باشه

انتقالش بده به لپ تاپ😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

از مواد مخدر سخت ترهتا ۲۱ روز موبایل رو بدین یکی بگیره نگه داره فقط روزی یکساعت بده دستتونبعد دوباره ...

واقعا سخته ...😅

کسیو ندارم متاسفانه 

اتفاقا روزی باید یه ساعت دستم باشه بخاطر تست زدن 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

سلام عزیزمامیدوارم برات مفید یاشناولین مرحله اینه که تو عمیقا متوجه بشی باید دوری کنی از گوشی اون وق ...

خیلی خیلی ازتون بابت راهنمایی و زمانی که گذاشتین ممنونم 🌻

والا من که حتی دو ماه گوشیمو دادم مامانم کامل جمعش کرد اما بازم گیرش اوردم و خلاصه که نشد😂😂

😂 خب سخته دیگههه منم تجربه ناقص داشتم 

😂 خب سخته دیگههه منم تجربه ناقص داشتم

به همین دلیل نمیشه ماهایی که توی دنیای تکنولوژی داریم زندگی می کنیم عمرا اگه بتونیم ترکش کنیم

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
به همین دلیل نمیشه ماهایی که توی دنیای تکنولوژی داریم زندگی می کنیم عمرا اگه بتونیم ترکش کنیم

خب باهات موافقم 

ولی می‌دونی باید برای آزمون بخونم 

حس میکنم با وجود گوشی به قهقرا میرم 😂

از طرفی هم باید هر روز باهاش تست بزنم