2777
2789
عنوان

بنظرتون حرفم سنگین بود برا مادرم💔

323 بازدید | 28 پست

پدرم افسردگی داره ۲ ساله درگیرشه گاهی وقتا حتی حال جسمیشم بد میشه در این حد

پدرم از بچگیم منو ب شکل وحشیانه میزد.. تا الان ک ۱۷ سالمه. با اینکه از نظر مالی هیچی واسم کم‌ نزاشته و همش پول میده و گاهی وقتا باهام حرف میزنه و میخنده و....

ولی مشکلش فقط کتکه ک هیچوقت دست برنداشت. امروز چون ظرفارو نشستم اومد منو زد

زدنش مهم نیس مشکل اینه جلو دخترداییم منو زد اونم خندید اون لحظه فقط دلم میخواست بمیرم از بس کوچیک شدم💔مادرمم چون همیشه منو مقصر میدونه و همش پشت بابامه رفتم بهش گفتم خدا ی چیزی میدونست که این مریضی رو انداخته جون بابام هیچوقتم خوب نشده. پس حقشه امیدوارم بدتر شه

خیلی عذاب وجدان دارم بابت این حرفم. البته پدرم نشنید. چیکار کنم حالم بده اون لحظه خیلی فشار بهم وارد بود💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف شما زشت بوده اما مادرتون هم باید درک کنه که وقتی داشتی اون حرف و میزدی شرایط مساعدی نداشتی 

برو ازش معذرت خواهی کن

این‌کاربرمُرد؛                                                                    - OFF

اصلا درک نمیکنم ...

چرا باید به خواست خودت یک بچه ی بی گناه رو به این دنیا بیاری و بعد کتکش بزنی ! 😑

بعدشم شما دیگه برای خودت خانم شدی . نباید شما رو بزنه. 

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 
حرف شما زشت بوده اما مادرتون هم باید درک کنه که وقتی داشتی اون حرف و میزدی شرایط مساعدی نداشتی برو ا ...

اونا هیچ احترامی ب من قائل نیستن

پیش همه کوچیکم میکنن

پدرم همیشه منو میزد از بچگی

تازه خواستم بدم عذرخواهی کنم یاد اینا افتادم منصرف شدم

اونا هیچ احترامی ب من قائل نیستنپیش همه کوچیکم میکننپدرم همیشه منو میزد از بچگیتازه خواستم بدم عذرخو ...

متوجهم که چیمیگی، رفتار اونارو هم اصلا تایید نمیکنم و حق با شماست، خودشون هم ممکنه پشیمون بشن ازینکار بعدش 

این‌کاربرمُرد؛                                                                    - OFF