2821
2789
عنوان

عروسی عشق

213 بازدید | 15 پست

حالا عشق که نیست ، اون عاشق و مجنون دل خسته من بود ، من فقط یه احساسی از سر نوجوانی و بچگی بهش داشتم . مال چند سال پیشه . اون پی وی بهم پیام داد و گفت برات میمیرم و فلان و هزار تا چیز دیگه  بعد یه اتفاق هایی افتاد و خانواده من پیاماش رو دیدن و داداشم عصبی شد و دعوا کرد باهاشون ، قضیه تموم شد ، بعد اون با این همه ادعا ۲ ماه بعد نامزد کرد 😂 چند ساله نامزدن

حالا میخواد عروسی بگیره و منم مجبورم برم عروسیش قر بدم ..... فردا شب .

درسته دوسش نداشتم اما یه حس هایی بوده ، شما خودتون دخترید احساسات منو درک میکنید .

تصور میکنم فردا وقتی با عروس از در میاد تو چطوری گریم نکیره براش ؟؟؟🥲

چرا من انقد بدبختم ، چه خاکی تو سرم بریزم....

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

نرو عروسی

مجبورم ، آبرو ریزی میشه ، فامیل خیلی نزدیکه ، خیلی.‌..

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برو ولی سعی کن لو ندی چون دوربینای دویست نفر روشنه و همه رو چک میکنن

من عروسی دوستم رفتم هم من هم بچه های دیگه سریع متوجه شدیم که جو سنگین هست و بعد فهمیدیم سر شوهر دوستم که دوماد بوده چقدر دعوا بوده تو فامیلشون و ناراحت بودن چرا دختر اونارو نگرفته حالا دوماد همچین پخی هم نبود

برو ولی سعی کن لو ندی چون دوربینای دویست نفر روشنه و همه رو چک میکننمن عروسی دوستم رفتم هم من هم بچه ...

هعیییی چی بگم...🥲

بغضم بترکه چی ، آبروم میره.....

عزیزم صددرصد که احساسی میشی.

منه نوعی وقتی میرم عروسی موقع رقص عروس و داماد احساسی میشم و گریم میگیره🤣😭دیگه وای به حال شما .

فقط خودتو کنترل کن و سعی کن خیلی به خودت برسی و خوشکل بشی و نه زیاد خودتو با رقص بکش نه زیاد سنگین باشو بشین .

به اندازه باش . 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

خب باشه نرو اگه بری ولی نتونی خودتو کنترل کنی حالت بد شه و گریه کنی بدتره میشه که

مامان بی درکم مجبورم کرده ، نمیشه نرم به خدا.... یه ملت چشممشون به منه😂 همه خبر دارن وی بینمون بوده .

احتمالا عروس هم بدونه.....

احتمالا ایناست، پسر عمو، پسر دایی، پسر خاله یا پسر عمه، برو ولی وقتی نیستن برقص، جلوی درم که بقیه رفتن از یکم قبل به مادرت بگو دل درد داری، وقتی اومدن برو توی دست شویی بمون بعد به مادرت بگو ببخشید اسهال شدی همش برو بیا بشین سر جات، خودت هم زیاد بی حال نشون نده، همینطور بگذرون تا تموم شه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

نمیرفتم

چیکار کنم ، مامانم مجبورم کرده ، همه چشممشون به کنه ، همه فامیل ، همهههه

عزیزم صددرصد که احساسی میشی.منه نوعی وقتی میرم عروسی موقع رقص عروس و داماد احساسی میشم و گریم میگیره ...

سهیم رو میکنم ، ولی خیلی سخته ، یعنی کمرم شکسته به قرآن 😂😂😂😂

احتمالا ایناست، پسر عمو، پسر دایی، پسر خاله یا پسر عمه، برو ولی وقتی نیستن برقص، جلوی درم که بقیه رف ...

آره ، همین جوری میکنم .....🌷

سهیم رو میکنم ، ولی خیلی سخته ، یعنی کمرم شکسته به قرآن 😂😂😂😂

فداتشم من سخت نیس .ینی حتی اگه هم سخت باشه تلاشتو بکن خودتو با بقیه سرگرم کن .

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

هعیییی چی بگم...🥲بغضم بترکه چی ، آبروم میره.....

منم یه عشق نوجوونی داشتم

همش میگفتم عروسیش چی میشه 

خلاصه خداروشکر یهو از دو سال قبلش از سرم افتاد و برام مهم نبود 

دیگه یه شرایطی هم بود که عروسیش نرفتم و الانم خیلی سال هست ندیدمش

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز