2777
2789

خانما ما یه اکیپ ۳ نفره بودیم..

یکی از دوست هام خدایی همیشه خیلییییی خوش شانس بود..

حتی خودشم اینو قبول داشت می گفت دست به هرچی بزنم دقیقا همون که میخوام میشه..

مثلا من یادمه منو اون یکی دوستم می رفتیم مغازه کادوی تولد برای اون دوست خوش شانسم یه چیزی بگیریم...

تو اولین مغازه مرتبط با شغلش یه کادوی خیلیی خوب و مناسب پیدا می کردیم به طوریکه پشمای خودمونم می ریخت...😂😂

یا مثلا چندین بار دوران مدرسه قرعه کشی شد..

دو بار اسم دوستم در اومد...

پشمای همه با هم می ریخت..😂

بعد همین دوستم همیشه ارزو داشت با یه مرد خو ش چهره ازدواج کنه و مهاجرت کنه...

اصلا از دوران نوجوانی تو مدرسه همیشه اینو می گفت..

بعد سه سال پیش یه پسر تو گیم سنتر عاشق دوستم شد...

عاشق می گماااااااااااا... سینه سپر میکرد براش..

بعد از اینکه نامزد کردن یهو گفت بیا بریم انگلستان اونجا برای شغل من مناسب تره...

یه دور دیگه پشمای هممون ریخت😂😂😂😂😂😂😂😂😂

واقعا چطوری میشه زندگی یکی این طوری میشه؟؟؟؟؟

نگید دل پاک و دین و ایمون و اینا چون اون یکی دوستم از این یکی هم ایمانش به خدا بیشتره هم خدایی خیلی دلسوز تر و مهربون تره ولی بدبخت همیشه درد و رنج می کشه از دست خانواده‌‌ش... درست مثل خودم..

واقعا دلیلش چیه؟؟؟

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

خوشبحالش خب ازش تکنیک شوبپرس

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالش خب ازش تکنیک شوبپرس

می پرسم می خنده می گه تکنیک نداره ذاتم خوش شانسه😂😂

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

می پرسم می خنده می گه تکنیک نداره ذاتم خوش شانسه😂😂

هعی

الکی میگه

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

چی بگم:) خوش شانسن دیگه بعضیا 

ما هم دوران دبیرستان یه معلم ورزشی داشتم مجرد بود همیشه میگفت من با یکی ازدواج میکنم و میرم خارج کلا هدفش همین بود

هیچی دیگه متوجه شدیم شوهر کرده و الان المانه

یادش بخیر چقدر پیش خودمون مسخرش میکردیم:)بعد فهمیدیم مسخره خودمونیم😂😂

من برعکس دوستت هستم 

همیشه بدترین ها رو خدا سوا میکنه 

میذاره برا من 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

چی بگم:) خوش شانسن دیگه بعضیا ما هم دوران دبیرستان یه معلم ورزشی داشتم مجرد بود همیشه میگفت من با یک ...

دقیقاااااا...😂😂

خوش شانسن همین ب چیزی هم ربطی ندارع نه قیافه نه تحصیل نه خانواده نه ... فقط شانس

کاش منم داشتم😂😭