2777
2789

خانومایی که متاهلن و بچه زیر دو سال دارند و سر کار میرن و اونقدری هم درامدشون بالا نیست که همه ی درامدشون رو یا نصف درامدشون رو پوله پرستار بچه بدن ، چه جوری به کاراشون میرسن ؟

همسرتون همراهه و کمک میکنه ؟ یا همه ی کارهای بچه و اشپذی و خونه داری با وجود کار بیرون باز به عهده خودتونه؟

شاغل نیستم ولی بچه هام دوساله ویکی تازه به دنیا اومده بود واقعا خیلی سخت بود اصلا نمیتونستم نظافت وت ...

خیلی سخته 😑

مخصوصا اگه بچه شیطون باشه .

اونم با دو تا بچه که دیگه واقعاااا سختهد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم تو اولی همراه بود. تو دومی کارش انقدر زیاد بود که نمی‌رسید ولی خوشبختانه بچه اولم ۸ ساله شده بود و میتونست کمک بده. کارها رو هم با سرعت نور انجام می دادم البته کسی که بچه کوچیک داره طبیعیه که خونش همیشه مرتب نیست. کارهای روزمره ام شستن ظرف لباس و غذا بود هر دو روز هم جارو.  سرویس رو هم هفتگی تمیز میکردم. بچه دوم رو هم مهد کودک میزاشتم بچه اول رو مامانم نگه می‌داشت تو تایمی که سرکار بودم.