2821
2789
عنوان

کیا بیدارن☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 53 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انجام دادم رو من اثر نداره ☹😂فقط غلت میخورم🤣🤣

😂😂

من چشمامو میبندم انقد فکر و خیال میکنم که حس میکنم میتونم پاشم اهالی خونه رو بکشم 

پس بیا بمونیم تو سایت اینجا بهتره 😂😐

درخواست بدین بهت لینک بدم عضو کانال فالم بشید 🫠

😂😂من چشمامو میبندم انقد فکر و خیال میکنم که حس میکنم میتونم پاشم اهالی خونه رو بکشم پس بیا بمونیم ...

پس نکن همون ک تو سایت باشی بزار در امان باشن🤣🤣🤣

کوردم:) ی دختر مغرور جذابم🦋🌱 درخواست ندین

خیلی بد بوووود

یه هفته پیش با خواهرم‌ رفته بودیم بیرون بعدش رفتیم پیتزا بخوریم خواهرم نشست منم رفتم سفارش بدم دیدم  دوتا پسره پشت بار یه آهنگ رقصی جنگی گذاشتن بعد یکی دست میزد اون یکی ام می‌رقصید اصلا نفهمیدن ک من ۲ دقه هستش ک‌ منتظرم از فاز رقص بیان بیرون سفارش بدم پسره خیلی قشنگ می‌رقصید  دیگه دیدم نخیرم این بدجور رفته تو فاز رقص محکم زدم رو میزه پیشخوان هردو یه تکونی سختی خوردن اون پسره ک می‌رقصید ک کلا از خجالت رفت اون پشت ها اونی یکی ام خندش گرفته بود گفت ببخشید بفرماید سفارشتونا بگین 😂😂

حال ندارم نداریم باید بگی زود باش منتظریم 😄

یهو یاد این افتادم صبح های تاریک زمستون از،زیر لحاف گرم باید پامیشدم‌ میرفتم مدرسه...انقد زورم میومد مامانم بابا داداشم خواب بود...

همیشه هم مقنعه ام دستم بود تو سرویس میپوشیدم...

یه بار انقد لجم گرفت از قصد محکم پا گذاشتم رو پای داداشم ک دیگه دانشجو بود اون کله سحر خواب بود🤣