bud مدیر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16449 عنوان کلیپس بد😭 | مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 20 پست من عادت دارم باید موهامو جمع کنم وگرنه کاری نمیتونم بکنم در این حد عادت کردم و حتی باهاش میخوابم دوروزه درد میکنه پشت سرم🤕و شقیقه هام خیلی درد میکنه عادت دارم حتما باید کلیپس بزنم میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️ 1404/06/21 | 00:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16449 خیییییلی مو انگار نفس نمیکشه همه رو ادم میبندن تو کلیپسمن اگه موهام لخت بود بازشون میزاشتم عاشق موها ... اره منم کاش موهام صاف بود🤕 میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
زندگی_نباتی عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 1166 منم میبافم بازمیذارم نصفه جم میکنم با کش الکی ازپایین میبندم ولی تهش هیچچچی کلیپس نمیشه. محکم نبند ک ریشه موهات دردبگیره. اگه باز هوامو کردی نیاسراغم اینجاکسی نیست❤️🩹
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16449 منم میبافم بازمیذارم نصفه جم میکنم با کش الکی ازپایین میبندم ولی تهش هیچچچی کلیپس نمیشه. محکم نبند ک ... اره ریزشم دارم عفک کنم از اونه میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
زندگی_نباتی عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 1166 اره ریزشم دارم عفک کنم از اونه خدایی محکم نبند.خیلی نپیچون موهاتو.دو دور بپیچ و کلیپستو ببند. اگه باز هوامو کردی نیاسراغم اینجاکسی نیست❤️🩹
bud مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16449 خدایی محکم نبند.خیلی نپیچون موهاتو.دو دور بپیچ و کلیپستو ببند. عادت دارم محکم باید باش میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️