اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
منم می ترسیدم ولی بعدش همه گفتن خوب شده صورتت خیلی بازشده وکلی تعریف کردن حتی شوهرم که مخالف بود خوشش اومد. چند روز دیگه هم میخوام برم برای ترمیم. فقط خواهرشوهرم نگفت خوبه گفت خداکنه پشیمون نشی
نزدیک هفت ماهه ترمیمی فقط تاجشوزده کلاتوذوقمیزنه بایدروش مدادبزنم وگرنه دورنگ میش ازح صم دیگه ترمیم نرفتم ولی اصلانمیره
اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
دردسربعدش زیاده رنگش خوب باش به موقع بری ترمیم حاالاجای خوبیم کرده بودما