2777
2789
عنوان

Girls to Girls

711 بازدید | 60 پست

تحصیلات تون رو حتما ادامه بدید و سر کار برید هرچقدر که همسر و پدرتون پولدار باشن بازم دستتون تو جیب خودتون باشه حتی اگه حقوقتون خیلی کم بود 

شما هم بگید چندتا نصیحت برای همجنس هامون😊🎀

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خانواده مادری مثل خانواده پدری اند خیلی بهشون اعتماد نکنید

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی.... ـ بهار جوانی ام که از آن حرف می زدند؛ پاییز بود. و حتی آن هم نه خزان داشت؛ نه باران.تابستان مردم آیی بود نه گرم نه سرد؛ پر از ابر هایی که نمیدانستند چگونه ببارند.شاید برای همین از زمستان نمیترسیدم...و من هنوز به روزنه ی نور آفتاب، که از لای ابر چون کورسوی امید میتابید چشم دوخته بودم، چه بی رحم بود خورشید آرزو که نمی گذاشت به اطمینان تاریکی دنیا ، دل خوش کنمراستش من همیشه غمگین بوده ام، این غمگینی را حتی در عکسهای دوران کودکیم هم میبینم،این اندوه را، این همیشه آشنا را،من همواره در خودم داشته ام. اندوه چنان شباهتی به من دارد که میتوانم آن را به عنوان هویت بر خود نهم....

هیچوقت هیچوقت هیچوقت هیچوقت برای پسر عکسی که پخش شدنش براتون مهمه نفرستییییییید

هر دو روز در میون یکی اینجا میگه پسره تهدیدم کرده

بعد 2 ماه یا 2 سال فرقی نداره

نفرستیییییید

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز