2777
2789
عنوان

Girls to Girls

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 60 پست
درسته چون بیشترین ضربه ها رو تو جوانی و بزرگسالی می زنند ما همه از بچگی بخاطر مادرامون گارد نسبت به ...

متاسفانه دیر فهمیدم اینو الان همه رازامو دخترداییم میدونه امیدوارم فقط به خاک ندتم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تجربیم

وای حق داری تجربی خیلی سخته توی این سالاهم همش دارم صندلی میخرن 

ببین هرچی درومدی برو پشت کنکور نمونه الکی عمرت هدر می‌ره 

من چون رشتم تجربی نبوده بخدا اطلاعات زیادی ندارم نمیتونم کورکورانه راهنماییت کنم ولی خواهشاً چندسال پشت کنکور نمون

به دوستتون اسرار و مشکلات خانوادتون رو نگید 

حتما دانشگاه برید 

گواهی نامه بگیریدددددد

تا توانایی مالی خانوادتون بهترین تیپ و گوشی و لباس رو بخرید

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

دوستای کمی داشته باشید ولی از هر لحاظ 

چکشون کنید زود صمیمی نشید ک ضربه بزنن

اول کامل اخلاق و رفتارو آنالیز کنید بعد صمیمی شید

چون دوست بد خیلی تاثیر میزاره مخصوصا دوران نوجوانی 

راز هاتون رو پیش دختر فامیل حتی اگر صمیمی باشید باهم بزرگ شده باشید اصلا مثل دوتا خواهر باشید ب هیچ وجه نگید چون فرداروزی قطع ارتباط کنید تمام رازهاتون فاش خواهد شد گاها بدون قطع ارتباط هم این اتفاق میفته!!! 

زبان انگلیسی رو حتما یاد بگیرین الکی بهونه پول نیارین شده باشه با اینترنت خودخوان بخونید هم یاد بگیرین

قبل از ازدواج به هیچ عنوان رابطه برقرار نکنید با پارتنرتون عکس نود ندید به کسی دخترا گوش بدین پسری که دوستون داشته باشه عکس نود و رابطه قبل ازدواج نمیخواد ازتون 

اگه دختر ساده لوحی هستید مثل من اول شیما کاتوزیان رو فالو کنید و بعد بدونید این رفتارهای سیاستمدارانه بقیه زنها طی قرنها تکامل شکل گرفته و الکی بوجود نیومده پس اگه بقیه زنها بهتون میگن قبل از ازدواج سک س نکنید بدونید قطعا مردها رو بهتر از شما میشناسن 

قبل ازدواج درامد داشته باشید

ابدااا رابطه جنسی قبل ازدواج نداشته باشید

کلی کتاب بخونین در مورد شخصیت شناسی و روانشناسی و...

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز